Home » Diverse » Politica romaneasca » Klaus Iohannis: Dragnea împreună cu câțiva acoliți au pus mâna pe putere în PSD, Guvern și Parlament

Klaus Iohannis: Dragnea împreună cu câțiva acoliți au pus mâna pe putere în PSD, Guvern și Parlament

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit sâmbătă la Palatul Parlamentului, iar la şedinţă a venit şi preşedintele Klaus Iohannis, după ce invitaţia i-a fost adresată de liderul formaţiunii, Ludovic Orban. Șeful statului, care provine din rândurile acestei formațiuni, a susținut un discurs concentrat pe atacuri la adresa PSD și a guvernului „irațional, chiar ireal”.

Președintele Klaus Iohannis, discurs în fața membrilor PNL:

  • România se află într-o situație proastă.
  • PSD și ALDE au început să demonteze justiția, au încercat să o aducă sub control politic și încearcă și acum.
  • Au încercat să inhibe lupta anticorupție.
  • Apoi au venit cu păcăleala prin care au promis oamenilor că le cresc salariile și pensiile.
  • Un politician pe nume Dragnea împreună cu câțiva acoliți au pus mâna pe putere în PSD, Guvern și Parlament și de atunci încearcă să o folosească în scop personal pentru a scăpa de justiție. Nu-i preocupă țara, nici imaginea României. Îi preocupă să scape de dosare. Așa ceva n-am avut în România. Nu este posibil într-o țară democratică! Au început acțiuni de neimaginat perspane care îndrăznesc să-și exprime public opoziția față de PSD sunt luate în plină zi. Am ajuns să ne întoarcem de unde am plecat? Să dăm cu piciorul la ce au construit generații de români?
  • Eu vă spun că nu. Există soluții. Voi sunteți cea mai importantă parte a acestei soluții. PNL este un partid puternic și nu este singur! Nu sunteți singuri! Aveți lângă voi milioane de români, alte partide în opoziție bine intenționate, societatea civilă.
  • Toamna aceasta și anul viitor trebuie să reprezinte revenirea la normalitate în România!
  • Am ajuns să avem un guvern irațional. Ieri am avut o discuție care m-a făcut să cred chiar că avem un guvern ireal. Dacă n-ar fi trist, ar fi de râs, dar e trist. După ce doamna prim-ministru a publicat în MO o decizie prin care domnia sa instaura un premier interimar. Surpriză! Am crezut că este atributul meu și am contestat la CCR. După aceea m-a sunat doamna să-mi spună că pleacă în concediu și că toate sunt bune. Asta, în paranteză fie spus, după ce publicase acel draft de rectificare, care este catastrofal. Știți ce mi-a spus? Nu a știut că se publicase!!! Mai ireal decât așa, mă scuzați, nu cred că se poate!
  • Chiar dacă nu sunteți singuri, e nevoie ca PNL să fie unit, puternic, solid și puteți! Fiți hotărâți, construiți-vă un program politic serios și solid, spuneți oamenilor ce vreți cu România, mergeți între oameni și spuneți-le că aveți soluții pentru economia românească, pentru finanțele publice, că știți cum se face o adevărată reformă administrativă, că pentru voi contează tinerii, românii din diaspora, justiția contează, oamenii trebuie să creadă că justiția este eficientă și dreaptă! Mergeți între oameni, nu așteptați o campanie electorală! Oamenii sunt afară, vă așteaptă! Explicați că aveți soluții pentru a înlocui o conducere incompetentă și toxică!
  • Eu mă lupt cu abuzurile PSD-ului, vă invit să faceți la fel. Vă invit alături de mine în această luptă pentru o Românie puternică!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.