Connect with us

NASA

NASA reia zborurile în spaţiu

Published

on

NASA a anunțat că Space X îi va lansa pe astronauții Doug Hurley și Bob Behnken într-o misiune la Stația Spațială Internațională, miercuri, 27 mai, la 16:32 pm ET.

Pe 27 mai, astronauții NASA Robert Behnken și Douglas Hurley, sunt așteptați să călătorească mai puțin de 24 de ore spre Stația Spațială Internațională. Apoi vor rămâne acolo aproximativ 119 zile, ajutând echipajul cu întreținerea stației și experimente, înainte de a se reîntoarce pe coasta Floridei. SpaceX  va fi scosă din apele oceanului în mai puțin de o oră. Tot SpaceX a proiectat şi costumele pe care Behnken și Hurley le vor purta în timpul călătoriei în spaţiu. O actualizare la aceste costume este că sunt dintr-o singură piesă. „Și, bineînțeles, arată minunat”, a spus Benji Reed, directorul SpaceX. „La fel ca interiorul Dragonului, este important ca costumele să fie confortabile și, de asemenea, să fie inspirate”.

NASA

NASA recrutează „vânători de extratereștri”

Published

on

Agenția spațială americană caută oameni atraşi de spațiu și extratereștri pentru a ajuta la analizarea imaginilor ce pot conţine planete capabile să susțină viața.

Conform jurnaliştilor de la Daily Star, NASA recrutează „vânători de extratereștri”, care să fie dispuşi să se alăture proiectului ce are ca scop căutarea vieții în galaxie.

O agenție de recrutare americană se ocupă de selectarea celor care se potrivesc cerinţelor. Se pot înscrie candidați din întreaga lume.

Agenția a lansat un proiect științific numit Planet Patrol, cu membri ai publicului invitați să ajute la detectarea planetelor cu potențialul de a găzdui viață.

NASA pune la dispoziţia celor interesaţi o bază de date ce conţine milioane de imagini realizate în spațiu şi care așteaptă deja să fie descifrate.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

DIVERSE