Home » Diverse » IT » 199 de dolari – pretul celei mai ieftine variante de iPhone 5S

199 de dolari – pretul celei mai ieftine variante de iPhone 5S

Apple a lansat marti, intr-un eveniment organizat la sediul central al companiei din Cupertino, California, noile modele iPhone 5S si iPhone 5C.

iPhone 5S dispune si de o tehnologie Touch ID de recunoastere a amprentei, permitand astfel deblocarea telefonului doar prin atingere. Cititorul de amprente este integrat în butonul Home, scanează la 360 de grade și poate reține amprentele de la mai multe degete. Cititorul de amprente înlocuiește tradiționalul cod de securitate şi face din iPhone 5S cel mai sigur smartphone din lume.

iPhone 5S este primul smartphone care dispune de un procesor pe 64 de biti. Arhitectura bazata pe 64 de biti este de pana la doua ori mai rapida decat un procesor obisnuit.

Are un senzor cu 15% mai mare decât cel de pe IPHONE 5, iar lentilele au o apertură f/2.2. Când utilizatorii realizează o fotografie, IPHONE 5S realizează de fapt mai multe poze și o alege pe cea mai bună.
În plus, IPHONE 5S va putea realiza clipuri în slow-motion, cu 120 de frame-uri pe secundă.

IPHONE 5S va avea preinstalat noul sistem de operare iOS 7. Pentru posesorii de iPhone-uri mai vechi, iOS 7 va putea fi descărcat începând cu data de 18 septembrie. Sistemul de operare iOS 7 va funcționa pe telefoanele iPhone 4, 4S și 5, generația a cincea de iPod touch, iPad Mini, iPad 2, 3 și 4.

IPHONE 5S va putea fi cumpărat în SUA începând cu 20 septembrie. În alte 100 de țări, printre care și România, IPHONE 5S va ajunge în luna decembrie.

iPhone 5S va putea fi cumparat de la preturi, cu abonament in Statele Unite, de 199 de dolari pentru modelul cu 16 GB, 299 pentru cel de 32 de GB si 399 de GB pentru versiunea cu 64GB. Carcasele diferite disponibile pentru iPhone 5S costa 49 de dolari fiecare.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.