Home » Diverse » Cele mai așteptate filme ale anului 2019

Cele mai așteptate filme ale anului 2019

Iată o listă a filmelor care fac deja furori printre fani și care vor avea premiera în perioada următoare.

Toy Story 4

În cea de-a patra parte a francizei Disney, Woody, Buzz Lightyear și restul personajelor binecunoscute vor primi în mijlocul lor un prieten nou, pe nume Forky. Tim Allen și Tom Hanks se întorc pentru a-și împrumuta vocea personajelor principale.

Pelicula Disney Pixar va avea premiera pe 21 iunie, la aproape 24 de ani de la debutul filmului original ”Toy Story”.

Frozen 2

Filmul de animație este continuarea megasuccesului din 2013 ”Frozen”. Pelicula va urmări aventurile Elsei (Indina Menzel) și a surorii sale, Anna (Kristen Bell). Jennifer Lee, unul dintre regizorii producției, a declarat pentru Variety că ”Frozen 2” va fi ”mai bun, mai spectaculos” decât originalul: ”O să se întâmple departe de ținutul Arendelle”. Lee a adăugat că fanii trebuie să se aștepte la multe momente muzicale, ”Frozen 2” având deja patru cântece noi. 

The Lion King

Un alt film clasic Disney are parte, în 2019, de un remake live action, beneficiind de vocile actorilor Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Donald Glover și James Earl Jones.

Rogen va fi vocea lui Pumbaa, Ejiofor va fi vocea lui Scar, Glover va fi Simba, iar James Earl Jones se va întoarce drept vocea lui Mufasa.

Regizat de Jon Favreau, “The Lion King” va avea premiera în luna iulie.

“Star Wars: Episode IX”

Pelicula, scrisă și regizată de J.J. Abrams, va beneficia de apariția lui Carrie Fisher, în rolul Leia Organa, în ciuda faptului că actrița a murit anul trecut. Mark Hamill și Anthony Daniels, care au dat viață personajelor Luke Skywalker și, respectiv, C-3PO, se vor afla și în această peliculă, alături de Billy Dee Williams, care îl va portretiza din nou pe Lando Calrissian.

”Am iubit-o cu disperare pe Carrie Fisher”, a declarat regizorul J.J. Abrams. ”Nu am putut să găsim o concluzie satisfăcătoare pentru saga Skywalker fără ea. Nu vom distribui niciodată o altă actriță în locul ei, nici nu vom folosi un personaj CG. Cu ajutorul fiicei sale, Billie, am găsit o cale de a o onora pe Carrie în rolul Leia, folosind imagini inedite filmate pentru Episode VII”, a adăugat regizorul. Data lansării: 19 decembrie 2019.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.