Connect with us

Diverse

Alexandra Dinu va face parte din juriul emisiunii ‘Românii au talent’

Published

on

Actriţa Alexandra Dinu va face parte, alături de Andi Moisescu, Andra şi Florin Călinescu, din juriul emisiunii “Românii au talent” de la Pro TV.

Înaintea de a cunoaşte ceilalţi membri ai juriului şi de a începe filmările, Alexandra a declarat: “Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am ştiut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simţit că era nici locul şi nici timpul potrivit. Am ştiut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru «Românii au talent», cel mai bun show de entertainment, am ştiut că acum este momentul. Este o nouă experienţă pe care o aştept cu entuziasm. Abia aştept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”.

Ea îl înlocuieşte în emisiune pe Mihai Petre.

NASA

NASA recrutează „vânători de extratereștri”

Published

on

Agenția spațială americană caută oameni atraşi de spațiu și extratereștri pentru a ajuta la analizarea imaginilor ce pot conţine planete capabile să susțină viața.

Conform jurnaliştilor de la Daily Star, NASA recrutează „vânători de extratereștri”, care să fie dispuşi să se alăture proiectului ce are ca scop căutarea vieții în galaxie.

O agenție de recrutare americană se ocupă de selectarea celor care se potrivesc cerinţelor. Se pot înscrie candidați din întreaga lume.

Agenția a lansat un proiect științific numit Planet Patrol, cu membri ai publicului invitați să ajute la detectarea planetelor cu potențialul de a găzdui viață.

NASA pune la dispoziţia celor interesaţi o bază de date ce conţine milioane de imagini realizate în spațiu şi care așteaptă deja să fie descifrate.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

DIVERSE