Connect with us

Diverse

16 august. Mama mea dragă, să ai o zi de naștere minunată în ceruri!

Published

on

16 August… Mama mea dragă, zilele de naștere sunt fericite în Rai?

Când mă uit în urmă – singur si tare supărat pe Doamne-Doamne Cel INDIFERENT şi, mai ales, pe acel “măi băiete” (rar imi spuneai Mihai), adică pe mine însumi – există atât de multe amintiri speciale pe care le-am împărtășit amândoi. Toate aceste amintiri minunate îmi clipesc acum în minte când îți sărbătoresc ziua de naștere.

La zilele tale de naştere de pe pământ erai un picuț cam “miștocară” (in sensul bun al cuvântului), aveai un umor negru “mai de la țară” (cu care sunt inzestrat şi eu) şi-ți plăcea să imiți vocea şi gesturile persoanelor antipatice … Erai tare simpatică, draga de tine!

Mereu se intampla câte ceva hazliu cu tortul tău aniversar. Odată ți l-a uitat tataie la poartă, era să ți-l mănânce cățeii…

Îmi place să-mi aduc aminte de copilaria mea prelungită pană pe 24 iunie 2021 și îmi este atât de dor de tine, să ai o zi de naștere minunată în ceruri!

Curiozitati

BOLOGNA: Felinarul bebelușilor

Published

on

BOLOGNA – Lampione dei Neonati / Felinarul de lângă Palazzo Re Enzo.

Felinarul de lângă Palazzo Re Enzo este unul mai special: se aprinde cu fiecare nouă viață. Din 2012, el este conectat la cele mai importante spitale din Bologna (Sant’Orsola și Maggiore), iar de fiecare dată când se naște un copil, una dintre asistente apasă butonul corespunzător care aprinde imediat lumina.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.