Connect with us

Diverse

16 august. Mama mea dragă, să ai o zi de naștere minunată în ceruri!

Published

on

16 August… Mama mea dragă, zilele de naștere sunt fericite în Rai?

Când mă uit în urmă – singur si tare supărat pe Doamne-Doamne Cel INDIFERENT şi, mai ales, pe acel “măi băiete” (rar imi spuneai Mihai), adică pe mine însumi – există atât de multe amintiri speciale pe care le-am împărtășit amândoi. Toate aceste amintiri minunate îmi clipesc acum în minte când îți sărbătoresc ziua de naștere.

La zilele tale de naştere de pe pământ erai un picuț cam “miștocară” (in sensul bun al cuvântului), aveai un umor negru “mai de la țară” (cu care sunt inzestrat şi eu) şi-ți plăcea să imiți vocea şi gesturile persoanelor antipatice … Erai tare simpatică, draga de tine!

Mereu se intampla câte ceva hazliu cu tortul tău aniversar. Odată ți l-a uitat tataie la poartă, era să ți-l mănânce cățeii…

Îmi place să-mi aduc aminte de copilaria mea prelungită pană pe 24 iunie 2021 și îmi este atât de dor de tine, să ai o zi de naștere minunată în ceruri!

Retete

Rețete: Ciorbă de fasole

Published

on

INGREDIENTE
300 g fasole boabe înmuiate peste noapte
250 g roșii în bulion
3 linguri ulei
1 ardei gras
1 păstârnac
1 morcov mare
1 ceapă mare
1 legătură pătrunjel
1 crenguță cimbru
1/2 țelină
puțină sare

PREGĂTIRE
Adaugă în cuva aparatului de gătit multifuncțional Tefal Cook4Me+ boabele de fasole, 2 litri de apă rece, cimbru și sare. Închide capacul aparatului și selectează modul Manual – Gătire la presiune înaltă timp de 20 de minute.
După cele 20 de minute, adaugă restul legumelor și uleiul, apoi amestecă bine totul. Adaugă apă clocotită, închide capacul aparatului și folosește din nou modul Manual – Gătire la presiune înaltă timp de încă 10 minute.
După cele 10 minute, adaugă pătrunjelul tocat, amestecă bine, iar ciorba de fasole este gata!

Continue Reading

MAMA MEA A MURIT PE 24 IUNIE 2021

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.