Home » Cinema » Trailere » Primul trailer pentru Gravity: Sandra Bullock si George Clooney sunt pierduti in spatiu

Primul trailer pentru Gravity: Sandra Bullock si George Clooney sunt pierduti in spatiu

Gravity este un science-fiction tensionant si captivant, asa cum arata primul trailer. Filmul este centrat pe doi astronauti, jucati de George Clooney si Sandra Bullock, care ajung blocati in spatiu dupa ce nava lor este distrusa.

“Nu e asa ca e frumos” este una dintre replicile spuse de personajul lui Clooney in trailer, in timp ce contempleaza frumusetea Pamantului, din spatiu.

Filmul, cu buget de 80 de milioane de $, prezinta doi astronauti, o femeie si un barbat, care sunt singurii supravietuitori in urma unui accident petrecut pe o statie spatiala. Cei doi astronauti fac tot posibilul sa se intoarca pe Terra, inainte ca un alt dezastru sa se intample.

Sandra Bullock si George Clooney sunt singurii actori care joaca in drama SF regizata de Alfonso Cuaron. George Clooney crede ca “Gravity” este un film ciudat pentru ca in afara de cei doi astronauti nu mai exista alte personaje.

“Un satelit explodeaza si rezidurile din spatiu ridica o gramada de probleme. Suntem imbracati in costume de astronauti si zburam prin spatiu. Sunt numai doi actori in film. E un film ciudat, pe bune”, a declarat George Clooney.

Gravity se va lansa in cinematografele din SUA pe 4 octombrie si va fi disponibil in format 3D si IMAX 3D.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.