Home » Cinema » „The Simpsons” a prezis în urmă cu doi ani finalul din serialul „Game of Thrones”

„The Simpsons” a prezis în urmă cu doi ani finalul din serialul „Game of Thrones”

După ce au anticipat succesul lui Donald Trump la Casa Albă, cu mult timp înainte ca acesta să-și anunțe candidatura, apariția FaceTime, supravegherea convorbirilor telefonice de către CIA și multe altele,
creatorii serialului Familia Simpson/The Simpsons  au anticipat și sfârșitul King’s Landing, cetatea de scaun din Urzeala tronurilor.

În episodul 5 din sezonul 8, Debarcaderul Regelui este mistuit de flăcările dragonului călărit de Daenerys Targaryen. Reședința „regelui andalilor și al primilor oameni” arde până la temelii, dintr-un capriciu al Mamei Dragonilor pe care nimeni nu-l înțelege.
Cu doi ani înainte de premiera episodului 5, distrugerea completă a Debarcaderului Regelui este anticipată într-un episod din The Simpsons. Intitulat The Serfsons, episodul s-a dorit a fi o parodie a vestitului serial, lansat la TV în 2015.
În secvențele din 2017, membrii familiei Simpson făceau haz de eroii din Urzeala tronurilor, de pe zidurile unui castel. În scenă apare un dragon care distruge orășelul lor drag, inclusiv casa în care locuiau.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Ziua României – 1 Decembrie 2019: Parada militară din Bacău

Ziua României – 1 Decembrie 2019: Parada militară din Bacău.