Home » Cinema » OSCAR 2015. Covorul rosu: Cele mai spectaculoase tinute

OSCAR 2015. Covorul rosu: Cele mai spectaculoase tinute

Cea de-a 87-a gală de decernare a premiilor Oscar a avut loc duminică seara la Los Angeles, filmul “Omul Pasăre sau Virtutea Nesperată a Ignoranţei/ Birdman”, regizat de Alejandro Gonzalez Iñárritu, fiind marele căştigător al serii, primind premiul Oscar la categoriile “cel mai bun film”, “cel mai bun regizor”, “cel mai bun scenariu original” şi “cea mai bună imagine”.

Nume importante precum Emma Stone, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Anna Kendrick sau Julianne Moore au reuşit să atragă atenţia cu apariţiile lor, acestea alegând să poarte pe covorul rosu mărgele inedite, bijuterii în nuanţe pale şi rochii în tonuri îndrăzneţe.

Emma Stone a purtat o rochie verde uşor strălucitoare, mulată în partea de sus, cu spatele gol, crăpată pe picior până sus pe coapsă. Culoarea verzuie a contrastat plăcut cu părul roşu al actriţei.

Jennifer Anniston, care a păşit pe covorul roşu însoţită de logodnicul său, Justin Theroux, a purtat o rochie Versace lungă, decorată cu mărgele şi paiete, crăpată până deasupra genunchiului pe piciorul stâng, susţinută de o bretea subţire pe umărul drept.

Scarlett Johansson a purtat o creaţie Versace, mulată şi de un verde închis, cu un colier bogat, din aceeaşi nuanţă, acoperindu-i gâtul şi decolteul.

Jennifer Lopez a ales o rochie lungă, de culoarea bronzului, cu un top mulat, subliniindu-i formele, decorat cu mărgele de aceeaşi culoare

Anna Faris, în vârstă de 38 de ani, a purtat o rochie decorată cu mărgele argintii creată de Zuhair Murad.

Julianne Moore, care a câştigat premiul Oscar la categoria cea mai bună actriţă în rol principal pentru prestaţia din “Still Alice”, a purtat o rochie fără bretele creată de Chanel, mulată şi cu accente negre deasupra sânilor, pe talie şi în zona gleznelor.

FOTO: JustJared.com

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.