Home » Cinema » Jennifer Lawrence » Jennifer Lawrence, şedinţă foto în frig

Jennifer Lawrence, şedinţă foto în frig

Actriţa americană Jennifer Lawrence s-a despărţit de marele ecran într-o rochie care nu a lăsat pe nimeni indiferent, la prezentarea la Londra a ultimului său film ”Red Sparrow”, relatează online ziarul spaniol Estrella Digital.

FOTO: Facebook

Ca parte a strategiei de promovare a filmului „Red Sparrow“, regizorul Francis Lawrence şi actorii Jennifer Lawrence, Matthias Schoenaerts, Joel Edgerton şi Jeremy Irons au fost protagoniştii unei şedinţe foto pe un acoperiş din Londra. Imaginile însă au stârnit controverse având în vedere că actriţa a apărut în sandale şi o rochie Versace, extrem de decoltată şi cu o crăpătură generoasă pe picior, în timp ce bărbaţii poartă paltoane şi ghete.

Jennifer Lawrence s-a declarat jignită de controversa stârnită, precizând că i se par ridicole comentariile critice la adresa imaginii şi făcând foarte clar faptul că ţinuta a fost în exclusivitate alegerea ei.

„Wow! Nici nu ştiu de unde să încep controversa  «Jennifer Lawrence poartă o rochie revelatoare în frig». Nu numai că este absolut ridicol, dar mă simt şi extrem de jignită. Acea rochie Versace era fabuloasă, credeţi că aş fi acoperit-o cu o haină şi o eşarfă? Am stat afară 5 minute. Aş fi stat şi în zăpadă pentru acea rochie, pentru că iubesc moda şi a fost alegerea mea. Este sexist, este ridicol şi nu are legătură cu feminismul. Reacţiile exagerate cu privire la orice spune sau face o peroasă, crearea de controverse legate de lucruri prosteşti şi inofensive, precum ce aleg să port, nu ne ajută să progresăm. Doar creează distrageri prosteşti de la problemele reale. Oameni buni, tot ce mă vedeţi că port reprezintă alegerea mea. Şi dacă vreau să-mi fie frig este tot alegerea mea!“, a replicat actriţa laureată a premiului Oscar.

Laureată a unui premiu Oscar şi una dintre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood, ea a anunţat că renunţă pentru un an la platourile de filmare pentru a convinge mai mulţi tineri ”să se implice în viaţa politică”.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.