Home » Cinema » Jennifer Aniston: “Poate că scopul meu pe această planetă nu este să procreez”

Jennifer Aniston: “Poate că scopul meu pe această planetă nu este să procreez”

Jennifer Aniston apare pe coperta numărului din septembrie al revistei InStyle și a vorbit cu Molly McNearney, una dintre prietenele ei apropiate și soția lui Jimmy Kimmel, despre câteva aspecte ale vieții ei, printre care presiunea din partea publicului de a avea un copil și sexismul din media.

„Concepțiile foarte greșite ale oamenilor sunt ‘Jen nu poate păstra un bărbat’ sau ‘Jen refuză să aibă un copil pentru că este egoistă și se dedică în totalitate carierei’ sau că am inima frântă. În primul rând, nu sufăr, iar în al doilea rând, presupunerile sunt nefondate. Nimeni nu știe ce se întâmplă în privat, nimeni nu se gândește cât de sensibil ar putea fi subiectul pentru mine și partenerul meu”, a răspuns Jennifer criticilor.

Jennifer Aniston atrage atenția și asupra valului de critici pe care l-a primit pentru faptul că nu are un copil. „Este o presiune incredibilă pe femei să devină mame, iar dacă nu o fac, sunt privite foarte rău. Poate că scopul meu pe această planetă nu este să procreez. Poate menirea mea este să fac alte lucruri”.

Jennifer și Justin Theroux s-au despărțit la începutul lui 2018, după o căsnicie de doi ani. Analizând presa care a scris despre relația lor, actrița din „Friends” nu a fost deloc încântată să observe diferențele uriașe de abordare pe care media le popularizează în urma unei despărțiri dintre o femeie și un bărbat.

„Atunci când un cuplu de la Hollywood se desparte, femeie este ținta tuturor discuțiilor. Femeia este părăsită, tristă și singură. La naiba cu toate astea. Când ați citit ultima dată despre un bărbat divorțat și fără copii, discutat în presă ca fiind bătrân, trist și singur în urma unei despărțiri?”.

Mai multe detalii pe ELLE.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.