Home » Cinema » Filme noi în 2014: 13 comedii pe care trebuie să le vezi anul acesta

Filme noi în 2014: 13 comedii pe care trebuie să le vezi anul acesta

Suntem in a cincea zi din 2014 si cred că e timpul sa vedem daca fanii filmelor de comedie au motive de bucurie. Iata treisprezece comedii care vor avea premiera în acest an şi care par foarte promiţătoare. Am selectat si comediile a căror trailere inca nu au apărut.


The Monuments Men – 7 februarie 2014

Acţiunea din The Monuments Men se desfăşoară în Europa, în timpul celui de-al doilea război mondial şi este bazată pe evenimente reale. Un pluton de soldaţi aparte este trimis în Germania nazistă pentru a salva operele de artă confiscate de forţele armate ale lui Hitler. Cu o distribuţie ce include nume precum Matt Damon, George Clooney, Cate Blanchett, Bill Murray şi Jean Dujardin, acesta este una dintre cele mai anticipate comedii din prima parte a anului 2014.


About Last Night – 14 februarie 2014

Ce spun ei după o noapte furibundă? Ce spun ele după o noapte pasională?

Această comedie urmăreşte subiectul de mai sus, punând în centrul atenţiei două cupluri de culoare.

Unul dintre personajele principale este actorul de comedie Kevin Hart.

The Grand Budapest Hotel – 7 martie 2014

Dacă ne uităm la lista de actori ce vor juca în The Grand Hotel Budapest, atunci cu siguranţă aceasta este cea mai tare comedie din 2014. Nu putem să-i menţionăn pe toţi, dar îi vom vedea pe Ralph Fiennes, Jude Law, Bill Murray, Edward Norton, Willem Dafoe, Owen Wilson şi Adrien Brody. Vedetele feminine sunt Tilda Swinton, Saoirse Ronan şi Lea Seydoux.

Acţiunea se învârte în jurul lui Gustave H., un majordom al hotelului Grand Budapest şi Zero Moustafa, cărăuşul de bagaje.

Posterul din stanga înclude si vedetele ce-au fost omise în listarea de mai sus.

Veronica Mars – 14 martie 2014

Acesta e un film făcut datorită ajutorului – în bani! – primit de la fanii serialului cu acelaşi nume. Actriţa Kristen Bell, protagonista serialului, i-a îndemnat pe fani să ceară un lungmetraj care să continue povestea, dar aceştia au făcut mult mai mult de atât. “Veronica Mars” ajunge pe marile ecrane după ce fanii au strâns 2 milioane de $ într-o singură zi (iar apoi donaţiile au continuat ajungând la 5 milioane de dolari). Producătorii îi prevăd deja eroinei o existenţă de franciză şi un viitor similar cu al agentului secret James Bond. Premiera în SUA a lungmetrajului “Veronica Mars” a fost anunţată în 14 martie 2014.


22 Jump Street – 16 martie 2014

În lista celor mai tari comedii din 2012 a fost inclus filmul 21 Jump Street. El a prins suficient de bine la public, aşa încât producătorii au decis că lansarea lui 22 Jump Street în 2013 este oportună.

Tinerii poliţişti Jenko (Channing Tatum) şi Schmidt (Jonah Hill) vor intra din nou sub acoperire, încercând să descopere sursa drogurilor sintetice dintr-un liceu.

Rămâne de văzut dacă o nouă trecere prin liceu îi va ajuta să aibă o relaţie mai matură.

Dom Hemingway – 4 aprilie 2014

După ce a stat 12 ani în închisoare pentru că nu a vrut să-şi vândă prietenii, Dom Hemingway a revenit pe străzile Londrei. Un spărgător de seifuri profesionist, el îi caută pe cei care-i sunt datori.

Jude Law joacă în această comedie cu accente dramatice alături de Emilia Clarke. Dacă numele ei nu vă este familiar, gândiţi-vă la Daenerys din Game of Thrones.


The Other Woman – 25 aprilie 2014

Bine că s-a decis Hollywoodul să facă şi comedii ne-romantice pentru şi cu femei. Şi uite că tocmai regizorul Nick Cassavetes, care a făcut foarte romanticul „The Notebook” cu Ryan Gosling şi Rachel McAdams, e cel care a regizat şi comedia „The Other Woman”, care s-ar traduce „Cealaltă femeie”, dar e un soi de „Inception” cu cealaltă-cealaltă-cealaltă-cealaltă femeie. Nikolaj Coster-Waldau aka Jamie Lannister din „Game of Thrones” e cel care le seduce pe toate aceste femei, dar e limpede că nu ştie mai nimic despre femei şi nu-şi poate imagina că toate amantele lui se vor uni. Cameron Diaz (avocata sedusă), Kristen Wiig (nevasta) şi (fotomodelul) Kate Upton (cu sâni) vor face o echipă imbatabilă. Clişeele nu lipsesc din trailer, dar e atât de îmbucurător să vezi filme despre prietenia dintre femei, încât le voi trece cu vederea. (Recent până şi studioul Disney şi-a dat seama că nu mai poate miza la infinit pe relaţia dintre Prinţesă şi Făt-Frumos aşa că “Frozen” a devenit în principal o poveste despre relaţia mult mai interesantă şi mai valoroasă dintre două prinţese surori.) “The Other Woman” apare în SUA din 25 aprilie 2014.

Chef – 9 mai 2014

Regizorul filmelor Iron Man, Jon Favreau, joacă în comedia Chef rolul unui bucătar concediat ce începe să lucreze într-un chioşc mobil. În ciuda talentului cu care ne încântă Jon Favreau, această intrigă nu ar fi fost suficientă pentru mulţi. Din fericire, el a reuşit să aducă în această comedie o parte din protagoniştii filmelor Iron Man. Îi vom revedea astfel pe Robert Downey Jr. şi Scarlett Johansson. Alături de ei vor mai juca Dustin Hoffman, Sofia Vergara şi John Leguizamo.“Chef” va avea premiera în SUA în 9 mai.

Nieghbors – 9 mai 2014

Seth Rogen şi Zac Efron sunt star-urile comediei Nieghbors. Atunci când o fraternitate se mută lângă casa unui cuplu cu un copil mic, lucrurile încep să se complice pentru proaspăta familie. Războiul pare să nu fie purtat de pe poziţii de egalitate, însă fiecare tabără are câte un as în mânecă. Alături de cei doi actori menţionaţi mai sus o vom vedea pe Rose Byrne (Bridesmaids şi Get Him to the Greek). “Neighbors”, interzis sub 16 ani, are premiera în SUA în 9 mai 2014.

 

Blended – 23 mai 2014

Chimia din 50 First Dates dintre Adam Sandler şi Drew Barrymore ar putea fi reeditată în comedia Blended. Filmul începe tot cu o întâlnire între protagonişti, însă de data aceasta cei doi sunt parinţi divorţaţi. Prin intermediul unei coincidenţe, ei ajung împreună cu copiii într-o excursie în Africa, destinată familiilor. Scânteile de la început se transformă în sentimente puternice, iar copiii beneficiază de pe urma lor.

 

A Million Ways to Die in the West – 30 mai 2014

Seth MacFarlane, creatorul serialului „A Family Guy”, cunoscut acum şi ca gazdă a Galei Oscar din 2013, dar şi ca regizor al comediei „Ted”, va lansa în 2014 o comedie western. Povestea se învârte în jurul unui fermier slab de înger ce apelează la soţia unui pistolar pentru a o cuceri din nou pe cea care l-a părăsit. Rolul principal îl va interpreta chiar MacFarlane. În distribuţie mai sunt Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Neil Patrick Harris şi Sarah Silverman. Filmul are premiera în SUA din 30 mai 2014.

 

Sex Tape – 15 AUGUST 2014

Jason Segel şi Cameron Diez vor lansa un „sex tape”, din 15 august 2014 şi pe ecranele din România. Segel e celebru mai cu seamă datorită serialului „How I Met Your Mother”, aflat la ultimul sezon. De data aceasta el joacă împreună cu o actriţă cunoscută aproape numai pentru roluri de comedie, dintre care cel mai recent – „Gambit”, a fost cât se poate de nereuşit. Pentru „Sex Tape” cel puţin ştim că Jason Segel şi-a dat tot interesul. „Am adoptat un stil de viaţă sănătos, am făcut sport şi am mâncat corect – am renunţat la pizza de la miezul nopţii. De data asta, când îmi dau tricoul jos, mi-am promis mie însumi că nu va fi un moment comic. Am fost criticat pentru Forgetting Sarah Marshall, unde am apărut complet nud. Dar personaje diferite necesită corpuri diferite. Sex Tape este un film interzis minorilor şi nu sunt în formă maximă degeaba”,a spus el. Rămâne de văzut cu ce vine în plus şi Diaz, mai ales că nici combinaţia dintre ei doi nu e nouă, căci au mai jucat împreună în comedia “Bad Teacher”.

 

Horrible Bosses 2 – 26 NOIEMBRIE 2014

Christoph Waltz va fi un şef oribil în „Horrible Bosses 2”. Waltz e remarcabil în roluri de tip rău şi cu siguranţă va face un rol foarte bun, dar e oare destul? Până la urmă am văzut deja povestea cu trei şefi oribili care îşi fac angajaţii să o ia razna, dar ce ar putea auce nou o continuare în afara unei alte distribuţii?

Să ne amintim că după „Marea Mahmureală” n-a urmat decât o Mare Durere de Cap, căci sequelul a urmat aproape acelaşi scenariu şi e greu să râzi de două ori la rând la aceeaşi glumă. De altfel, nici distribuţia nu e nouă, fiindcă toţi cei 3 angajaţi terorizaţi de şefi în prima parte revin, iar Jennifer Aniston apare şi ea în sequel. Premiera filmului în SUA e în 26 noiembrie 2014.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.