Connect with us

Bacau

USR-PLUS Bacău, alianță cu PSD pentru postul de viceprimar al lui Ghingheș

Published

on

Ieri a avut loc prima ședință a noului Consiliu Local Bacău. Cel mai asteptat punct de pe ordinea de zi : votarea celor doi viceprimari ai municipiului. Propunerile primarului Lucian Stanciu-Viziteu au fost Cristian Ghingheș (PLUS) și Liviu Miroșeanu (PNL). Au mai candidat Cristinel Manolache (PER) si independentul Dorin Chirilescu. Liviu Miroșeanu a obținut 15 voturi din cele 11 necesare.

Pentru ca fostul pesedist Cristian Ghinghes a luat doar 10 voturi, USR-PLUS Bacău a APELAT PENTRU TURUL AL DOILEA LA VOTURILE A TREI CONSILIERI DE LA PSD! După acest al doilea tur, Ghingheș a obținut 13 voturi, el castigand postul de viceprimar ca rod al aliantei dintre USR-PLUS si PSD. Astfel, Bacaul este primul municipiu din Romania unde USR-PLUS se aliaza in Consiliul Local cu PSD.

Bacau

Bacău, moment istoric: Preşedintele Klaus Iohannis a inaugurat primii kilometri de autostradă din Moldova

Published

on

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la deschiderea tronsonului de autostradă A 7 – varianta ocolitoare Bacău. Alături de șeful statului a fost prezent și primul ministru, Ludovic Orban.

„Nu este niciun secret că Moldova, prin << grija >> guvernanților pesediști, a fost lăsată în urmă și așa nu se poate continua. Noi, prin aceste lucrări am venit să dovedim practic că nouă ne pasă de Moldova și nu la nivelul de povești și promisiuni deșarte, ci la nivelul de realizări (…) Aici se vede foarte clar ce înseamnă o guvernare pesedită inutilă, că pentru Moldova au fost inutili. (…) Lumea mă acuză că prea îi laud pe liberali și Guvernul liberal. Nu îi laud, pur și simplu arpt cum stau lucrurile și pentru oamenii de aici.”, a afirmat Klaus Iohannis, miercuri.  

Cei 16 km de autostradă – de la Nicoale Bălcescu ( E85 ieșire București ) – până la Bogdan Vodă ( E85 ieșire spre Iași ) s-au deschis traficului rutier. Cu toatea astea vor exista restricții pe podul de peste Bistrița. Acolo, circulația se va desfășura pe un singur fir, întrucât lucrările nu sunt gata.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

TOP 5 VIZUALIZARI