Connect with us

Bacau

USR-PLUS Bacău, alianță cu PSD pentru postul de viceprimar al lui Ghingheș

Published

on

Ieri a avut loc prima ședință a noului Consiliu Local Bacău. Cel mai asteptat punct de pe ordinea de zi : votarea celor doi viceprimari ai municipiului. Propunerile primarului Lucian Stanciu-Viziteu au fost Cristian Ghingheș (PLUS) și Liviu Miroșeanu (PNL). Au mai candidat Cristinel Manolache (PER) si independentul Dorin Chirilescu. Liviu Miroșeanu a obținut 15 voturi din cele 11 necesare.

Pentru ca fostul pesedist Cristian Ghinghes a luat doar 10 voturi, USR-PLUS Bacău a APELAT PENTRU TURUL AL DOILEA LA VOTURILE A TREI CONSILIERI DE LA PSD! După acest al doilea tur, Ghingheș a obținut 13 voturi, el castigand postul de viceprimar ca rod al aliantei dintre USR-PLUS si PSD. Astfel, Bacaul este primul municipiu din Romania unde USR-PLUS se aliaza in Consiliul Local cu PSD.

Bacau

Leonard Ioan Bulai (USR), noul prefect al județului Bacău

Published

on

Leonard Ioan Bulai, susţinut de USR, este noul prefect al judeţului Bacău, el fiind numit în funcţie, miercuri dimineaţă, de Guvernul Cîţu.

Leonard Ioan Bulai este avocat definitiv, membru al Baroului Bacău din ianuarie 2009, cu specializare în Drept civil, contencios administrativ și fiscal, contracte civile și comerciale, Dreptul muncii și insolvență. Din decembrie 2012, este managing partner la Societatea Civilă de Avocați „Achim & Bulai”. Ca implicare civică, este membru în Comitetul Crucii Roșii Bacău din 2015.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

TOP 5 VIZUALIZARI