Home » Bacau » Scandal în PSD Bacău: Dragoş Benea a propus retragerea sprijinului politic pentru primarul Cosmin Necula

Scandal în PSD Bacău: Dragoş Benea a propus retragerea sprijinului politic pentru primarul Cosmin Necula

Președintele PSD Bacău, Dragoş Benea, a propus retragerea sprijinului politic pentru primarul PSD al Bacăului, Cosmin Necula, susținând că edilul face cereri „provocatoare” Guvernului, respectiv cere bani pentru a acoperi datoriile locale.

Dragoş Benea a scris pe Facebook că a sprijinit necondiționat orașul Bacău ori de câte ori a fost necesar, peste 200 de proiecte aflându-se în diferite stadii de execuție în județ, finanțate de Guvern, însă nu se pot face solicitări „neserioase și provocatoare” Guvernului. Benea a dat ca exemplu ultima adresă a Primăriei Bacău, prin care se cer Executivului 160 milioane lei, adică 11-12 la sută din suma disponibilă la nivelul întregii țări.

Primarul PSD al Bacăului, Cosmin Necula, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că atitudinea lui Dragoș Benea i se pare pripită.

În opinia lui Necula, propunerea privind retragerea sprijinului politic trebuia discutată în interiorul organiziției, nu pe Facebook.

Edilul a afirmat că el are ca datorie să aducă „banii înapoi la locuitorii Bacăului”.

„Dragoș, eu vreau să lucrez cu tine în continuare, dar se pare că uităm faptul că totuși ne pregătim de alegeri, un pas deosebit de important în viața acestui partid”, a spus primarul.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.