Connect with us

Bacau

Primul autobuz electric fabricat in România a ajuns duminică la Bacău

Published

on

Autobuzul are 83 de locuri și o lungime de 12 metri. Autonomia sa minimă este de 200 de km și poate fi extinsă până la 360 de km. Acesta este dotat cu Wi-Fi, prize USB şi monitor cu memorie externă portabilă pentru diferite proiecţii.

Pentru siguranța pasagerilor, autobuzul are în dotare camere de supraveghere montate atât la interior, cât și la exterior. Astfel, datele colectate sunt transmise în timp real șoferului care poate acționa pentru a evita un pericol.

Bacau

Eduard Burghelea, noul director al Teatrului Municipal Bacovia

Published

on

Eduard Burghelea (27 ani), actor al Teatrului Municipal Bacovia, a câștigat concursul pentru postul de director al instituției băcăuane de cultură.

Eduard Burghelea a urmat cursuri de profil încă de pe băncile liceului, are licență și master în Arta Actorului, a jucat în piese de teatru, a avut roluri în film, a participat la festivaluri naționale și internaționale, are experiența unor workshop-uri și a unor proiecte culturale derulate cu finanțare națională, fiind și trainer în domeniu (inclusiv pentru tinerii participanți la evenimente culturale în Bacău).

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.