Connect with us

Bacau

Oktoberfest Bacau: Din pacate, renumitele decolteuri nemtesti au lipsit cu desavarsire! Video

Published

on

Iata ca una dintre cele mai renumite sărbătoari ale berii din lume, Oktoberfest, ce se desfăsoară în mod traditional în orasul german München, dar care s-a extins pe parcurs în mai multe zone ale lumii, a poposit anul acesta si la Bacau.

In jurul orelor 19.00, cu o intarziere de mai bine de o ora (halbele de bere se ratacisera pe drum), primarul Bacaului a dat cep la butoi. Butoiul si halbele mi s-au parut a fi de criza, adica mult prea lilipute pentru un eveniment la care eu ma asteptam sa curga rauri de bere si sa intalnesc renumitele chelnerițe cu codite impletite care sa tina cate 6-8 halbe sub decolteurile lor generoase.

Nefiind un prieten al hameiului, nu pot garanta ca berea ce se serveste la Bacau este acelaşi tip de băutură care se serveşte şi la Oktoberfest-ul din Germania.

Până duminică, 25 septembrie 2011, la ora 24.00, atunci când se va încheia evenimentul, in corturile amplasate pe platoul Salii Sporturilor, pe lângă standurile cu bere, carnati si prajituri, vor fi prezente şi diverse formatii germane care vor prezenta spectacole muzicale si de dans.

Bacau

Fir-ați ai naibii, domnule primar, domnilor viceprimari şi domnilor consilieri locali!

Published

on

Fir-ați ai naibii, domnule primar, domnilor viceprimari şi domnilor consilieri locali!

Fapt incredibil! La inmormântarea profesorului Florin Grapă, cetăţean de onoare al municipiului Bacău, primăria şi consiliul local n-au avut niciun reprezentant! Primarul, cei doi viceprimari (unul dintre ei, absolventul de liceu sportiv, are atribuţiile de vice suspendate de mai bine de un an, adică are atât de mult timp liber plătit din bani publici încât ar putea să mai dea şi la alţii) şi cei 21 de consilieri locali n-au putut fi desprinşi de lângă oala cu sarmale şi platoul cu salată de boeuf.

În momentul acesta, cel puțin la noi în Bacău, nu mai există empatie pentru cei din afara familiei sau a partidului. In ce hal de dezumanizare a ajuns oraşul lui Bacovia! 

E plauzibilă varianta cum că toţi indivizii amintiţi mai sus au uitat sau pur şi simplu n-au aflat pană acum că profesorul Florin Grapă a fost făcut cetăţean de onoare în anul 2013? Posibilă şi varianta aceasta, căci avem nişte politicieni locali atât de slabi încât nici măcar nu reuşesc să-şi strângă singuri câţiva fani reali care să le dea like-uri meritate pe Facebook. De fapt, administraţia locală băcăuană este plină de impostori care pretind că sunt “politicieni empatici”.

Doar că realitatea e mult mai dură. În ultima zi a anului, primarul, viceprimarii şi consilierii locali au avut de ales între oala cu sarmale şi Florin Grapă. Si ei au ales… să se îndoape!

Si vine întrebarea firească: oare cât mai valorează titlul de cetăţean de onoare a municiliului Bacău, dacă niciun reprezentant al primăriei sau al consiliului local nu a ţinut să fie prezent la funeraliile unei personalităţi ca cea a profesorului Florin Grapă?

Din păcate, mai sunt atât de puţini oameni care empatizează încât aş putea să jur că trăim de ani buni într-o ţară a Umblatorilor Albi (Serialul HBO Game of Thrones ).

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.