Home » Bacau » O fetiţă de şapte ani din Parincea, înjunghiată de mama ei

O fetiţă de şapte ani din Parincea, înjunghiată de mama ei

O fetiţă de şapte ani, din localitatea băcăuană Parincea, a ajuns în stare gravă la spital, luni, după ce a fost înjunghiată cu un cuţit în zona inimii de către mama ei, pe motiv că aceasta ar fi rămas fără loc de muncă, informează Mediafax.

Potrivit Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, copila a fost înjunghiată în piept, la mică distanţă de inimă, de către mama ei, în vârstă de 36 de ani, pe motiv că ar fi rămas fără loc de muncă.

Martoră la incident, bunica fetiţei a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe.

“Fetiţa a ajuns la spital în şoc emoţional, cu sângerare puternică în zona pieptului. Medicii au reuşit stabilizarea pacientei, după care au transferat-o la Secţia Terapie Intensivă Pediatrică. Va fi efectuat încă un rând de investigaţii medicale pentru a ne asigura că nu vor apărea complicaţii”, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX directorul medical al SJU Bacău, Aurelia Ţaga.

Şi mama copilei a fost transportată la spitalul din Bacău, fiind internată la Secţia Psihiatrie, cu diagnosticul de tulburare psihică severă.

Potrivit medicilor băcăuani, femeia este la prima internare la secţia de psihiatrie, chiar dacă familia susţine că a mai avut excese de furie în ultima perioadă.

Parchetul Tribunalului Bacău a declanşat o anchetă în acest caz, urmând ca anchetatorii să o audieze pe femeie şi să stabilească motivul exact care a determinat-o să recurgă la gestul extrem de a-şi înjunghia fiica de şapte ani.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.