Home » Bacau » Fotografia zilei: Cosmin Necula, primarul Bacăului, alături de plagiatorul si puşcăriabilul Robert Negoiță

Fotografia zilei: Cosmin Necula, primarul Bacăului, alături de plagiatorul si puşcăriabilul Robert Negoiță

De pe pagina de Facebook a primarului Cosmin Necula aflăm că aleşii locali din Regiunea de Nord-Est a ţării şi-au dat ieri, 10 august, întâlnire la Bacău, pentru a discuta despre neajunsurile administraţiei publice.

“Municipiul Bacău va găzdui, începând din această lună, reprezentanța AMR din Regiunea Nord-Est”, scrie acesta pe Facebook (pe Facebook, caci Bacăul nu mai are posturi de radio si televiziune 🙂 ).. “Decizia a fost consfințită printr-un vot exprimat în cadrul întrunirii Asociației, eveniment petrecut în această după amiază la Centrul de Afaceri și Expoziții. Girul dat de primarii de municipii din Regiunea Nord-Est, prezenți la întrunire, înseamnă pentru mine o provocare al cărei obiectiv este transformarea Municipiului Bacău într-un motor de dezvoltare regională, dar și într-un factor de coagulare a eforturilor depuse de administrațiile locale din Moldova.
Așa cum am susținut și în intervenția mea, fără structura de reprezentare constituită de AMR ne va fi mai greu de unii singuri, fiecare primar activând doar în „pătrățica” lui. Ca fost deputat, știu bine ce înseamnă solicitările formulate de primarii din teritoriu și insistența lor în rezolvarea problemelor cu care se confruntă comunitățile locale. Cred că prin această reprezentanță regională a AMR, primarii municipiilor din Regiunea Nord-Est au un vehicul prin intermediul căruia, cu chibzuință și cooperare, pot împinge lucrurile mai departe și, astfel, pot asigura o perspectivă de dezvoltare acestei regiuni.
AMR reprezintă o șansă cu atât mai mult cu cât, în urma alegerilor locale din 2016, jumătate dintre primarii de municipii din România sunt la primul mandat, o premieră în sfertul de secol de democrație scurs din Decembrie 89. Ca primar al Bacăului am convingerea că, utilizând pârghiile și mijloacele de care dispune AMR, vocea municipiilor din Regiunea Nord-Est se va face auzită, cu mai multă rezonanță și putere, atât în planul administrației centrale (Guvern), cât mai ales la Bruxelles, acolo de unde se dă ora exactă în Uniunea Europeană.
Mulțumesc pe această cale domnului primar Robert Negoiță (Sector 3, București), președintele AMR, pentru disponibilitatea arătată în organizarea întrunirii Asociației la Bacău, precum și domnilor primari Vasile Pavăl (Vaslui), Cătălin Flutur (Botoșani), Dragoș Chitic (Piatra Neamț), Laurențiu Leoreanu (Roman), Nicolae Gnatiuc (Onești) și Viorel Ilie (Moinești), Dorin Alexandrescu (Dorohoi) care au onorat cu prezența lor întrunirea AMR. Apreciez că a sosit momentul ca Bacăul să valorifice poziționarea strategică în centrul Moldovei și să devină liantul regional care să aducă la masa cooperării primarii de municipii din Regiunea Nord-Est.

Asadar,  Cosmin Necula sta la masa cu plagiatorul* si puscariabilul* Robert Negoita si zice ca vrea ca Bacăul să valorifice poziționarea strategică în centrul Moldovei și să devină liantul regional care să aducă la masa cooperării primarii de municipii din Regiunea Nord-Est! 

Haide, mă, cântați la altă masă!

  • Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au deschis un dosar penal referitor la lucrarea de doctorat a lui Robert Negoiţă.
  • Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA, într-un dosar cu un prejudiciu de 77.148.021 de lei.

FOTO: Facebook

Un comentariu

  1. Necula si Negoita sunt ambii de la PSD, partidul hotilor, Necula e la inceput, are nevoie de un “profesor”, l-a ales pe evazionistul de Negoita

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.