Connect with us

Bacau

Dr. Anghel Maria Nina (Moinești), decorată de preşedintele României

Published

on

Președintele României a decorat mai mulți medici angrenați în lupta cu epidemia de coronavirus. Printre aceştia s-a aflat si Dr. Anghel Maria Nina de la spitalul Moinești, care a primit de la Klaus Iohannis Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler. Totodată, șeful statului a conferit Medalia „Meritul Sanitar” clasa a III-a as. med. Bordianu Gabriela-Ioana (Bacău).

Cu prilejul Zilei Naționale a României, șeful statului a semnat o serie de decrete de decorare. 

Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Institutului Național de Sănătate Publică dr. Anghel Maria Nina (Moinești), dr. Băloi Adelina (Timișoara), dr. Bărbat Marius-Teodor (Cluj-Napoca), dr. Botea Dragoș Florin (Oradea), as. med. pr. Casoni Maria-Elena (Târgu-Mureș), dr. Dacz Monika Erika (Oradea), dr. Florea Marc (Oradea), dr. Georgescu Corina Maria (Timișoara), dr. Gherman Ada Sonia (Cluj-Napoca), dr. Grigoraș Ioana (Iași), dr. Henţia Ciprian Adrian (Timișoara), dr. Lupse Mihaela Sorina (Cluj-Napoca), dr. Pascal Ema-Raluca (Reșița), as. med. pr. Pop Alexandra-Angela (Oradea), dr. Sandu Monica Andreea (București) și dr. Suciu Alin Aurel Raul (Oradea).

Totodată, șeful statului a conferit Medalia „Meritul Sanitar” clasa a III-a as. med. Bordianu Gabriela-Ioana (Bacău).

De asemenea, în semn de recunoștință pentru calitatea procesului educațional și a excelenței academice, pentru efortul important depus în contextul măsurilor de combatere a pandemiei COVID-19, președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Universității de Medicină și Farmacie din Craiova. 

Bacau

Sala Sporturilor din Bacău organizează turneul 12 contând pentru Divizia A1 de volei feminin

Published

on

Vineri, sâmbătă si duminică (2-4 aprilie), în Sala Sporturilor din Bacău, se va desfășura cel de-al 12-lea turneu – și ultimul – al sezonului regulat al Diviziei A1 de volei feminin, turneu la care participă ocupantele locurilor 2 (Volei Alba Blaj), 6 (Știința Bacău), 7 (CSO Voluntari) si 8 (Belor Galați).

Programul jocurilor din acest weekend este urmatorul:

Vineri, 2 aprilie, ora 17.00: CS Știința Bacău – CSM Volei Alba Blaj

Vineri, 2 aprilie, ora 14.00: CSU Belor Galați – CSO Voluntari 2005

Sâmbătă, 3 aprilie, ora 14.00: CSM Volei Alba Blaj – CSO Voluntari 2005

Sâmbătă, 3 aprilie, ora 17.00: CS Știința Bacău – CSU Belor Galați

Duminică, 4 aprilie, ora 14.00: CSU Belor Galați – CSM Volei Alba Blaj

Duminică, 4 aprilie, ora 17.00: CSO Voluntari 2005 – CS Știința Bacău

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

TOP 5 VIZUALIZARI