Home » Bacau » De la inaugurarea Maternitatii Bacau au lipsit mastile de protectie, botoseii de unica folosinta si halatele!

De la inaugurarea Maternitatii Bacau au lipsit mastile de protectie, botoseii de unica folosinta si halatele!

Finalizarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Maternităţii Spitalului Judeţean de Urgenţe Bacău a fost marcată joi printr-o festivitate la care au fost prezenţi europarlamentarii Daciana Sârbu, Minodora Cliveti şi Cătălin Ivan, ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu şi Vasile Cepoi, consilierul pe probleme de sănătate al premierului Victor Ponta, parlamentari, autorităţi judeţene băcăuane.

Investiţia a costat aproape 35 de milioane de lei, finanţarea pentru construcţii montaj fiind asigurată de Consiliul Judeţean, valoarea 18,8 milioane de lei, şi Banca Mondială – 11,5 milioane de lei. S-au mai cheltuit peste patru milioane de lei pentru achiziţionarea a 170 de aparate medicale performante şi a instrumentarului de specialitate, bani asiguraţi de Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean, prin Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Sursa: Agerpres

P.S. Din fotografiile realizate la inaugurarea Maternităţii si aparute pe internet, se poate observa ca cei care au participat la aceasta sarbatoare nu au primit botosei de unica folosinta, halate si masti, inainte de a intra in maternitate.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.