Connect with us

Bacau

Dacia Spring Electric 2021 – prezentare Bacău

Published

on

AUTOTURISM DE ORAȘ 100% ELECTRIC

Dacia Spring se remarcă printr-un stil dinamic și o motorizare 100% electrică. Acest vehicul dispune de toate calitățile specifice mărcii Dacia pentru un plus de fiabilitate în utilizarea zilnică.

Dacia Spring dispune de o autonomie de până la 230 km în ciclu WLTP mixt* și de până la 305 km în ciclu WLTP urban. Complet încărcată, bateria sa compactă (27,4 kWh) asigură autonomia necesară pentru deplasări în oraș pe parcursul întregii săptămâni!

Bacau

Eduard Burghelea, noul director al Teatrului Municipal Bacovia

Published

on

Eduard Burghelea (27 ani), actor al Teatrului Municipal Bacovia, a câștigat concursul pentru postul de director al instituției băcăuane de cultură.

Eduard Burghelea a urmat cursuri de profil încă de pe băncile liceului, are licență și master în Arta Actorului, a jucat în piese de teatru, a avut roluri în film, a participat la festivaluri naționale și internaționale, are experiența unor workshop-uri și a unor proiecte culturale derulate cu finanțare națională, fiind și trainer în domeniu (inclusiv pentru tinerii participanți la evenimente culturale în Bacău).

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.