Connect with us

Bacau

Bacău, moment istoric: Preşedintele Klaus Iohannis a inaugurat primii kilometri de autostradă din Moldova

Published

on

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la deschiderea tronsonului de autostradă A 7 – varianta ocolitoare Bacău. Alături de șeful statului a fost prezent și primul ministru, Ludovic Orban.

„Nu este niciun secret că Moldova, prin << grija >> guvernanților pesediști, a fost lăsată în urmă și așa nu se poate continua. Noi, prin aceste lucrări am venit să dovedim practic că nouă ne pasă de Moldova și nu la nivelul de povești și promisiuni deșarte, ci la nivelul de realizări (…) Aici se vede foarte clar ce înseamnă o guvernare pesedită inutilă, că pentru Moldova au fost inutili. (…) Lumea mă acuză că prea îi laud pe liberali și Guvernul liberal. Nu îi laud, pur și simplu arpt cum stau lucrurile și pentru oamenii de aici.”, a afirmat Klaus Iohannis, miercuri.  

Cei 16 km de autostradă – de la Nicoale Bălcescu ( E85 ieșire București ) – până la Bogdan Vodă ( E85 ieșire spre Iași ) s-au deschis traficului rutier. Cu toatea astea vor exista restricții pe podul de peste Bistrița. Acolo, circulația se va desfășura pe un singur fir, întrucât lucrările nu sunt gata.

Bacau

Sala Sporturilor din Bacău organizează turneul 12 contând pentru Divizia A1 de volei feminin

Published

on

Vineri, sâmbătă si duminică (2-4 aprilie), în Sala Sporturilor din Bacău, se va desfășura cel de-al 12-lea turneu – și ultimul – al sezonului regulat al Diviziei A1 de volei feminin, turneu la care participă ocupantele locurilor 2 (Volei Alba Blaj), 6 (Știința Bacău), 7 (CSO Voluntari) si 8 (Belor Galați).

Programul jocurilor din acest weekend este urmatorul:

Vineri, 2 aprilie, ora 17.00: CS Știința Bacău – CSM Volei Alba Blaj

Vineri, 2 aprilie, ora 14.00: CSU Belor Galați – CSO Voluntari 2005

Sâmbătă, 3 aprilie, ora 14.00: CSM Volei Alba Blaj – CSO Voluntari 2005

Sâmbătă, 3 aprilie, ora 17.00: CS Știința Bacău – CSU Belor Galați

Duminică, 4 aprilie, ora 14.00: CSU Belor Galați – CSM Volei Alba Blaj

Duminică, 4 aprilie, ora 17.00: CSO Voluntari 2005 – CS Știința Bacău

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

TOP 5 VIZUALIZARI