Connect with us

Bacau

Bacău: Acțiune electorală macabră cu dr. Bianca Mihaela Purcărin

Published

on

Pentru alegerile parlamentare, PSD Bacău – rămas fără vedete cu priză la prostime, după ce l-au forțat pe Lucian Șova să demisioneze si au trimis-o la echipa a doua pe Raluca Dinu – avea nevoie ca de aer de o “super-doctoriță”, că e pandemie si dă bine la electoratul telenovelist… Si, norocosi cum sunt ei de vreo 30 de ani incoace, au descoperit-o pe “super-doctorița” Bianca Mihaela Purcărin, pe care au trecut-o chiar in fruntea listei pentru Senat, după ce abia o puseseră pe coji de nucă pe dr. Ioana Raluca Dinu… Si ce face noua “vedetă” a PSD? Păi… ii vine dintr-o dată cheful să scoată niste organe dintr-un bărbat de 46 de ani, aflat în moarte cerebrală, in termeni medicali: prelevarea mai multor organe in interes medical… dar si electoral!

Intr-o postare de pe Facebook, Dragos Benea – un Cristofor Columb al medicinei de când a descoperit-o pe dr. Dinu – a afirmat că dr. Bianca Purcărin “dă greutate listei PSD Bacău la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie 2020”

O asa actiune electorală macabră rar iti este dat să vezi!

FOTO: Facebook

Bacau

Bacău, moment istoric: Preşedintele Klaus Iohannis a inaugurat primii kilometri de autostradă din Moldova

Published

on

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la deschiderea tronsonului de autostradă A 7 – varianta ocolitoare Bacău. Alături de șeful statului a fost prezent și primul ministru, Ludovic Orban.

„Nu este niciun secret că Moldova, prin << grija >> guvernanților pesediști, a fost lăsată în urmă și așa nu se poate continua. Noi, prin aceste lucrări am venit să dovedim practic că nouă ne pasă de Moldova și nu la nivelul de povești și promisiuni deșarte, ci la nivelul de realizări (…) Aici se vede foarte clar ce înseamnă o guvernare pesedită inutilă, că pentru Moldova au fost inutili. (…) Lumea mă acuză că prea îi laud pe liberali și Guvernul liberal. Nu îi laud, pur și simplu arpt cum stau lucrurile și pentru oamenii de aici.”, a afirmat Klaus Iohannis, miercuri.  

Cei 16 km de autostradă – de la Nicoale Bălcescu ( E85 ieșire București ) – până la Bogdan Vodă ( E85 ieșire spre Iași ) s-au deschis traficului rutier. Cu toatea astea vor exista restricții pe podul de peste Bistrița. Acolo, circulația se va desfășura pe un singur fir, întrucât lucrările nu sunt gata.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

TOP 5 VIZUALIZARI