Connect with us

Bacau

Bacău: Acțiune electorală macabră cu dr. Bianca Mihaela Purcărin

Published

on

Pentru alegerile parlamentare, PSD Bacău – rămas fără vedete cu priză la prostime, după ce l-au forțat pe Lucian Șova să demisioneze si au trimis-o la echipa a doua pe Raluca Dinu – avea nevoie ca de aer de o “super-doctoriță”, că e pandemie si dă bine la electoratul telenovelist… Si, norocosi cum sunt ei de vreo 30 de ani incoace, au descoperit-o pe “super-doctorița” Bianca Mihaela Purcărin, pe care au trecut-o chiar in fruntea listei pentru Senat, după ce abia o puseseră pe coji de nucă pe dr. Ioana Raluca Dinu… Si ce face noua “vedetă” a PSD? Păi… ii vine dintr-o dată cheful să scoată niste organe dintr-un bărbat de 46 de ani, aflat în moarte cerebrală, in termeni medicali: prelevarea mai multor organe in interes medical… dar si electoral!

Intr-o postare de pe Facebook, Dragos Benea – un Cristofor Columb al medicinei de când a descoperit-o pe dr. Dinu – a afirmat că dr. Bianca Purcărin “dă greutate listei PSD Bacău la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie 2020”

O asa actiune electorală macabră rar iti este dat să vezi!

FOTO: Facebook

Bacau

Sala Sporturilor din Bacău organizează turneul 12 contând pentru Divizia A1 de volei feminin

Published

on

Vineri, sâmbătă si duminică (2-4 aprilie), în Sala Sporturilor din Bacău, se va desfășura cel de-al 12-lea turneu – și ultimul – al sezonului regulat al Diviziei A1 de volei feminin, turneu la care participă ocupantele locurilor 2 (Volei Alba Blaj), 6 (Știința Bacău), 7 (CSO Voluntari) si 8 (Belor Galați).

Programul jocurilor din acest weekend este urmatorul:

Vineri, 2 aprilie, ora 17.00: CS Știința Bacău – CSM Volei Alba Blaj

Vineri, 2 aprilie, ora 14.00: CSU Belor Galați – CSO Voluntari 2005

Sâmbătă, 3 aprilie, ora 14.00: CSM Volei Alba Blaj – CSO Voluntari 2005

Sâmbătă, 3 aprilie, ora 17.00: CS Știința Bacău – CSU Belor Galați

Duminică, 4 aprilie, ora 14.00: CSU Belor Galați – CSM Volei Alba Blaj

Duminică, 4 aprilie, ora 17.00: CSO Voluntari 2005 – CS Știința Bacău

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

TOP 5 VIZUALIZARI