Home » Video » Primarul Stavarache, despre Ystads IF – Stiinta MD Bacau si noua Sala Polivalenta

Primarul Stavarache, despre Ystads IF – Stiinta MD Bacau si noua Sala Polivalenta

După calificarea in turul 3 a echipei Stiinta MD Bacau, primarul Romeo Stavarache este optimist in privinta evolutiei din campionat a elevilor lui Eliodor Voica, dar si in ceea ce priveste finalizarea la termen a noii Săli Polivalente.

Turul si returul dintre Stiinta Bacau si Ystads IF s-a desfasurat pe o suprafata de joc surprinzator de alunecoasa, parchetul Salii Sporturilor aratand mai degraba ca un covor de gheata portocaliu(PDL-ist!), pe care jucatorii ambelor echipe pareau ca se lupta pentru trofeul acordat handbalistului cu cele mai spectaculoase cascadorii .

Noua Sala Polivalentă e construită în cartierul CFR, are o capacitate de 6.000 de locuri (dar cu posibilitatea extinderii până la 8.000 de locuri ) iar durata de execuţie e de 16 luni.

De remarcat faptul ca primarul Stavarache este prezent la mai toate partidele de handbal si volei disputate in Sala Sporturilor şi încurajeaza frenetic favoritii/favoritele, uneori chiar transformandu-se intr-un suporter fanatic (in sensul bun al cuvantului).

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.