Home » Andreea Esca s-a facut bruneta! Seamana cu Demi Moore?

Andreea Esca s-a facut bruneta! Seamana cu Demi Moore?

Joi, 12 mai intr-un cunoscut club din Bucuresti a avut loc aniversare a sapte de la aparitia pe piata a revistei glossy “The One”. Invitati au fost unele dintre cele mai indragite vedete ale momentului.
Toata lumea s-a costumat in personaje din filme, acesata a foste tema serii. Astfel, Andreea Esca, prezentatoarea Stirilor Pro Tv s-a deghizat intr-o tanara aspiranta la meseria de actor care urmeaza sa se prezinte la un casting.

Surpriza a fost faptul ca Andreea Esca a aparut pentru o seara bruneta si cu breton. E drept, schimbarea nu e una permanenta, ci una adaptata temei petrecerii, care le cerea invitatilor sa se transforme intr-un star de cinema. Pentru ca in urma cu nici o ora, a prezentat live jurnalul de la ora 19:00, Andreea a apelat la o varianta simpla si rapida de a-si schimba look-ul: a purtat o peruca.“Ma gandesc de multe ori sa schimb frizura, dar asa cum Mercedes nu isi schimba sigla, cred ca este bine sa imi mentin si eu coafura”, a spus Andreea Esca intr-un interviu mai vechi acordat site-ului Perfecte.ro

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.