Home » Sport » Volei » Volei – Challenge Cup: Stiinta Bacau – Igtisadchi Baku 0-3

Volei – Challenge Cup: Stiinta Bacau – Igtisadchi Baku 0-3

Debut cu stangul pentru singura echipă românească rămasă în cupele europene la volei feminin, Ştiinţa Bacău. Elevele lui Florin Grapă au fost invinse de catre azerele de la Igtisadchi Baku, din Azerbaidjan, cu scorul de 0-3 (22-25, 23-25, 17-25), in partida tur din optimile de finală ale Challenge Cup, desfasurata miercuri, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Bacău.

Chiar daca criza financiara a afectat grav si sportul mondial, iata ca gruparea azera(a doua clasată în campionatul din Azerbaidjan) are resurse de a sustine un lot de jucatoare in care se regasesc 11 straniere, din Croaţia, Finlanda, Germania(internaţionala Kathleen Weiss), Japopnia, Olanda(Alice Blom), Spania sau Statele Unite ale Americii.

Cu un lot ce a parut obosit dupa victoria din ultima etapă de campionat, 3:2 cu Dinamo Romprest chiar la Bucureşti, Stiinta nu a reusit sa smulga nici un set masivelor lor adversare.Totusi, a fost un meci frumos si plin de momente chiar dramatice. Iar suporterii au fost la inaltime!

Stiinta Bacau: Viktoria Polischiuk, Ramona Elisei, Anca Bunea, Georgiana Fales (Andreea Nitulescu), Mihaela Herlea, Raluca Purice (Roxana Iosef), Nicoleta Manu – libero. Antrenor: Florin Grapa.

 Igtisadchi Baku: Kathleen Weiss (Yael Castiglione), Tayyba Haneef-Park (Kelly Wing), Alice Bloom, Ivana Milos, Maria Isabel Fernandez, Rikka Lehtonen, Yuko Sano – libero. Antrenor: Jan De Brandt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*