Home » Sport » Volei » VOLEI (f): Știința Bacău a câştigat “Cupa Municipiului Piatra Neamț”

VOLEI (f): Știința Bacău a câştigat “Cupa Municipiului Piatra Neamț”

Voleibaliste de la Știința Bacău au obţinut doua victorii în cadrul turneului „Cupa Municipiului Piatra Neamț”, disputat în orasul de sub Pietricica în perioada 16-18 septembrie, în Sala Polivalenta.

Au participat la acest turneu patru prim-divizionare: VC Unic Piatra Neamţ, CSU Medicina Târgu-Mureş, Universitatea Cluj Napoca şi Știința Bacău. În prima zi a turneului CSU Medicina a învins cu 3-2 Știința Bacău, iar Unic Piatra Neamţ a dispus cu 3-0 de U Cluj Napoca. Joi, Știința Bacău a câştigat cu 3-0 partida cu U Cluj Napoca, iar formaţia gazdă, Unic Piatra Neamţ, a învins surprinzator cu 3-2 formaţia CSU Medicina. Astăzi, 18 septembrie, s-au jucat ultimele două meciuri. Universitatea a câştigat cu 3-0 întâlnirea cu Medicina, iar Știința a dispus cu acelaşi scor 3-0 (25-21, 25-14, 25-15) de Unic.

Ediţia de anul acesta a Cupei Municipiului Piatra Neamț a fost câştigătă de echipa Știința Bacău, pe doi s-a clasat VC Unic Piatra Neamţ, locul trei a fost ocupat de U Cluj Napoca, iar pe locul 4 a încheiat formaţia CSU Medicina Târgu-Mureş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*