Home » Sport » Volei » Volei (f) / DA1, semifinale, meciul 1: 2-3 Ştiinţa Bacău – CSM Bucureşti, pentru un loc în finală

Volei (f) / DA1, semifinale, meciul 1: 2-3 Ştiinţa Bacău – CSM Bucureşti, pentru un loc în finală

Ştiinţa Bacău a început cu stangul confruntarea cu CSM Bucuresti, din semifinala Diviziei A1 la volei feminin.

Duminica, în Sala Sporturilor, în primul duel dintre cele două formaţii, “studentele” antrenate de Florin Grapa au infirmat “calculul hartiei”, pierzând, după un meci maraton, cu 2:3 (32:30, 20:25, 25:21, 19:25, 12:15), in fata unei echipe bucurestene in mare forma.

Stiinta se află acum într-o situaţie dificilă, victoria în a doua partidă programată luni, tot la Bacau, de la ora 14.00, fiind obligatorie, în condiţiile în care în semifinale se joacă în sistemul “cel mai bun din cinci partide”.

In cealalta semifinala se vor intalni pe acelasi sistem “cel mai bun din cinci meciuri” Tomis Constanta si Dinamo Bucuresti, cu trei meciuri programate la malul marii si doua in capitala.

Finalele turneului 1-4 (învingătoarele din semifinale joacă între ele pentru locurile 1-2, învinsele din semifinale joacă între ele pentru locurile 3-4) vor avea loc pe 17, 18, 24, 25 şi 29 aprilie.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.