Home » Sport » Volei » VOLEI (f): Cehia – Romania 3-0, la Campionatul European

VOLEI (f): Cehia – Romania 3-0, la Campionatul European

Naționala României a debutat cu o înfrângere, în grupa D de la Eindhoven, scor 0-3 (13-25, 18-25, 15-25), împotriva Cehiei la Campionatul European de volei feminin din Belgia și Olanda.

România: Sabina Moisa – Roxana Bacșiș 5p, Nneka Onyejekwe 4p, Alexandra Sobo 3p, Adina Salaoru 9p, Ioana Nemţanu 4p, Mihaela Albu-libero / Ioana Baciu, Florentina Chirilov.
N-au fost folsite: Denisa Rogojinaru, Ana-Maria Berdilă, Georgiana Faleș, Ispas-libero.

România mai are două meciuri în grupă. Duminică va juca împotriva Germaniei și luni împotriva Serbiei.

Prima clasată din fiecare din cele patru grupe preliminare se va califica în sferturile de finală ale competiției, iar echipele de pe locurile 2-3 vor juca partide eliminatorii în faza play-off, câștigătoarele urmând a ajunge și ele în sferturi. Ultimele clasate în grupe vor fi eliminate din competiție, formând clasamentul locurilor 13-16, în timp ce echipele învinse în play-off vor forma clasamentul locurilor 9-12.

Reprezentativele care vor câștiga în sferturile de finală vor disputa ulterior semifinalele, învingătoarele urmând a juca pentru titlul european, iar învinsele pentru medalia de bronz a Campionatului European, care se va încheia în 4 octombrie.

FOTO: cev.lu

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.