Home » Sport » Volei » Start cu dreptul în play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin: Ştiinţa Bacău – Medicina Tîrgu Mureş 3-1

Start cu dreptul în play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin: Ştiinţa Bacău – Medicina Tîrgu Mureş 3-1

Play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin, în care primele opt clasate luptă pentru titlul naţional şi pentru calificarea în Cupele Europene, a debutat sambata cu partida dintre Ştiinţa Bacău si CSU Medicina Tîrgu Mureş. Băcăuancele le-au învins pe mureşence cu 3-1 (25-10, 26-24, 19-25, 25-20).

Daca va trece de formaţia mureseană, Stiinta va întâlni în semifinale învingătoarea disputei dintre CSV 2004 Tomis – Unic Piatra Neamţ.

În primul tur al play-off-ului mai sunt programate disputele Dinamo Bucureşti – CSM Lugoj şi CSM Bucureşti – CS Volei Alba-Blaj.

În primul tur se joacă în sistemul “cel mai bun din trei meciuri”: locul 1 cu locul 8, locul 2 cu locul 7, locul 3 cu locul 6, locul 4 cu locul 5. Formaţiile mai bine clasate evoluează acasă pe 9 martie, în deplasare pe 13 martie, apoi sunt gazde la eventualul meci decisiv, pe 17 martie. În cazul în care echipa mai slab clasată câştigă această primă fază, ea va prelua pentru fazele următoare poziţia în clasament a învinsei sale.

După acest prim tur, învingătoarele vor juca în turneul locurilor 1-4 (în sistemul “cel mai bun din cinci meciuri”), iar învinsele în turneul locurilor 5-8 (în sistemul “cel mai bun din trei meciuri”).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*