Home » Sport » Volei » Trei dintr-un foc – Anastasiya Harelik, Olena Novgorodchenko si Yuliya Stoyanova, la Stiinta Bacau

Trei dintr-un foc – Anastasiya Harelik, Olena Novgorodchenko si Yuliya Stoyanova, la Stiinta Bacau

Stiinta Bacau se întareste pentru a face o figura frumoasa in Liga Campionilor la volei feminin si, mai ales, pentru a realiza un nou event pe plan intern.

Stiinta s-a despartit de cinci dintre cele mai bune jucatoare din sezonul trecut (Kim Staelens, Roxana Bacșiș, Mimi Sosa, Monika Potokar si Marina Vujovic), dar nu sta deloc rau la capitolul achizitii.

Intr-o prima faza, clubul bacauan le-a inregimentat pe Ioana Baciu, Tatiana Lupu, Alexandra Badea si Irina Radu. Iata ca saptamana aceasta antrenorul Florin Grapa mai aaduce inca trei jucatoare, toate straine: belarusa Anastasiya Harelik (23 de ani, 1,84m inaltime, secund, a mai jucat la Minchanka Minsk şi Khimik Yuzhni), ucraineanca Olena Novgorodchenko (26 de ani, 1,78m inaltime, coordonatoare, a mai jucat pentru Krug Cherkassy şi Khimik Yuzhni) si bulgara Yuliya Stoyanova (29 de ani, 1,85m inaltime, zona 4/zona 2, a mai evoluat la Levski Sofia, Anorthosis Famagusta, Aurubis Hamburg şi Istres Quest Provence).

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.