Home » Sport » Volei » “Datorita” firmei Dedeman, CSM Targoviste este a doua echipa de volei feminin a Bacaului!

“Datorita” firmei Dedeman, CSM Targoviste este a doua echipa de volei feminin a Bacaului!

Suporterii echipei de volei Știința Bacău care cred că anul acesta nu mai au de ce să astepte finala Diviziei A1 primesc o veste de ultimă oră: CSM Târgovişte este a doua echipă de volei feminin a Bacăului (dacă nu chiar prima 🙂 ), sau cel puţin aşa se intelege de pe echipamentul de joc al echipei din Târgovişte!

Dacă nu erau fraierii de băcăuani care, începând cu anul 1992, să cumpere din magazinele Dedeman gresie şi faianţa ieftină şi de proastă calitate, compania fraţilor Dragoş şi Adrian Pavăl nu ajungea astăzi ca, “din poziţia de numărul 1 în bricolajul român”, să semneze un contract de sponsorizare cu echipa de volei feminin a Primăriei Târgovişte.

Aţi cumpărat articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina, mobilier, electronice şi electrocasnice din reţeaua de magazine Dedeman? Atunci sigur vă număraţi printre zecile de mii de băcăuani care şi sponsorizati indirect echipa de volei feminin CSM Târgovişte!

Simona Halep şi CSM Târgovişte sunt noile pasiuni ale “băcăuanilor” de la Dedeman! Poate că şi din acest motiv echipa de handbal masculin Știința Municipal DEDEMAN Bacău a ajuns in pragul desființării iar echipa de volei feminin a Științei nu a avut bani suficienți pentru niciun transfer de marcă în pauza competiţională din iarnă.

Din păcate, pentru firma băcăuană mai importantă este CSM Târgovişte, nu Știința Bacău! Ce se ascunde in spatele acestei sponsorizări inedite este greu de ghicit. Cea mai plauzibilă variantă ar fi că primarul din Târgoviste şi patronii de la Dedeman sunt admiratori infocaţi ai Simonei Halep!

O altă firmă băcăuană lipsită de “patriotism local” este Pambac S.A. . “Făinarii” sunt sponsorii oficiali ai echipei de fotbal Astra Giurgiu. Si ne mai plângem ca nu avem echipa in Liga 1 de fotbal!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.