Home » Sport » Volei » Cupa României la volei feminin: Stiinta Bacau – Tomis Constanta 3-0. Sabina Miclea a servit de 25 de ori consecutiv!

Cupa României la volei feminin: Stiinta Bacau – Tomis Constanta 3-0. Sabina Miclea a servit de 25 de ori consecutiv!

Cupa României la volei feminin, ediţia 2012-2013, a debutat sâmbătă, în Sala Polivalenta din Craiova, cu semifinala dintre Ştiinţa Bacău si CSV 2004 Tomis Constanţa.

Campioana României la volei feminin, Ştiinţa Bacău s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins, sâmbătă, în Sala Polivalenta din Craiova, formaţia CSV 2004 Tomis Constanţa, scor 3-0 (25-4, 25-0, 25-6) în prima semifinala a competiţiei.

Victoria atat de categorica a elevelor lui Florin Grapa a fost facilitata de faptul ca gruparea constanteana s-a prezentat la Craiova cu echipa de speranţe, alcătuită din jucătoare născute în 1998 şi 1999. Senioarele au decis să nu ia parte la turneul final al Cupei României, în semn de protest faţă de restanţele salariale care însumează circa trei-patru luni.

Sa subliniem faptul ca nici jucatoarele Stiintei nu sunt cu plata salariilor la zi si cu toate astea vointa lor de lupta este mai mare ca oricand. Este regretabil ca fostele campioane si-au adus aminte tocmai acum de vechiul proverb romanesc (putin actualizat) “când primești la timp, iți fată vaca, iar când nu mai primești la timp, iți moare capra!”.

De remarcat ca setul secund a inceput cu Sabina Miclea la serviciu si s-a terminat tot cu ea, dupa 25 de servicii consecutive, performanta nemaiintalnita in voleiul din Romania!

Rezultate Final Four-ului Cupei României la volei feminin, semifinale:

Ştiinţa Bacău – CSV 2004 Tomis Constanţa 3:0
Dinamo Romprest Bucureşti – CSM Bucureşti :

Finala Cupei României va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.