Home » Sport » Tenis » Maria Sharapova, acuzata de inselaciune si conspiratie criminala

Maria Sharapova, acuzata de inselaciune si conspiratie criminala

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, castigatoare a cinci titluri de Mare Slem, este tinta unei anchete a politiei indiene pentru inselaciune si conspiratie criminala, dupa falimentul unui proiect imobiliar de lux, a anuntat un avocat, marti, citat de AFP, transmite Agerpres.

Firma care se ocupa de dezvoltarea acestui proiect imobiliar ar fi luat milioane de dolari de la clienti inainte ca afacerea sa dea faliment.

Piyush Singh, avocatul unuia dintre cumparatori, a declarat pentru AFP ca politia a inceput urmarirea pentru inselaciune si conspiratie criminala impotriva jucatoarei ruse, parte a cazului demarat contra firmei Homestead Infrastructure Development.

Sharapova (30 ani) a calatorit in 2012 in India pentru a lansa acest proiect imobiliar de apartamente de lux, numit ”Ballet by Sharapova”, si care a fost prezentat potentialilor clienti ca urmand sa aiba o academie de tenis, un club si un heliport.

Fostul lider mondial a castigat aproape 30 de milioane de dolari in 2015, potrivit Forbes, dintre acestea 23 de milioane provenind din contracte publicitare precum proiectul din Gurgaon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*