Home » Sport » Tenis » Eugenie Bouchard, prea frumoasa si prea…

Eugenie Bouchard, prea frumoasa si prea…

Scandal urias inaintea meciului Canada – Romania: Gest rusinos comis de Eugenie Bouchard.

fed-cup2Meciul dintre Canada si Romania, din barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala I a Fed Cup, este precedat de un scandal urias, in urma unui gest rusinos comis de Eugenie Bouchard la ceremonia in care s-a stabilit programul.

Cea mai valoroasa jucatoare a Canadei a refuzat sa dea mana cu Alexandra Dulgheru la finalul ceremoniei, spre stupoarea celor prezenti.

Organizatorii le-au cerut jucatoarelor sa dea mana, romanca s-a conformat, dar Bouchard a refuzat.

“Nu am nimic cu ea. Nu cred în ideea de a-i ura succes adversarei mele înainte de meci. După ce vom juca, îi voi strânge mâna, indiferent de ce se va întâmpla”, a declarat Bouchard pentru DolceSport.

Jucătoarea română a afirmat că a fost surprinsă de reacţia lui Bouchard, dar nu a fost deranjată. “A fost puţin ciudat, pentru ca ei au spus «shake hands», iar ea nu a vrut. Aşa a decis ea. A fost puţin ciudat momentul, dar fiecare se comportă cum vrea. Poate nu a dat bine pe camera, dar nu ne deranjează”, a menţionat Alexandra Dulgheru pentru Dolce Sport.

Întâlnirea Canada – România va avea loc sâmbătă şi duminică, la Arena Maurice Richard din Montreal. Meciurile vor începe de la ora 20.00. Irina-Camelia Begu o va întâlni pe Francoise Abanda, iar Alexandra Dulgheru va juca în companiei Eugeniei Bouchard, sâmbătă, în prima zi a întâlnirii Canada – România, din Fed Cup, programată la Montreal.

Un comentariu

  1. Cum am dorit, a luat bataie de la Alexandra. Prea frumoasa si prea putin educata!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.