Home » Sport » Handbal Masculin » Ştiinţa MD Bacău – HCM Constanţa, “doctorat” pierdut cu 23-26 (12-11). VIDEO

Ştiinţa MD Bacău – HCM Constanţa, “doctorat” pierdut cu 23-26 (12-11). VIDEO

La Bacau, de la ora 18.00, in Sala Sporturilor si in fata a aproximativ 1500 de spectatori, s-a disputat derby-ul capionatului dintre noua vicecampioana, Ştiinţa Bacău, si noua (si vechea) campioana, HCM Constanţa.

“Examenul de doctorat”, asa cum a fost supranumit de catre Eliodor Voica, meciul care a adus faţă în faţă locul doi si locul unu (singurele echipe sigure de un loc in cupele europene inainte de disputarea meciurilor din etapa a 24-a), a fost unul nu foarte spectaculos, dar foarte darz si echilibrat, castigat de echipa lui Constantin Ştefan la o diferenta de 3 goluri (23-26), mult prea multe dupa cum s-a jucat in toate cele 60 de minute.

In pierderea meciului de catre echipa gazda a contat foarte mult si faptul ca internationalul Cristian Ghiţă a fost „mână moartă“ in acest derby.

Ştiinţa Bacău: Laufceac, Tevzadze – Dospinescu 5, Ramba 5, Kurilenko 3, Rotaru 3, Voica 3, Ghiţă (2), Bujor (1), Iancu (1), Manea, Sipos, Gurkovsky, Iacob
Antrenor: Eliodor Voica

HCM Constanţa: Popescu, Stănescu – Toma (6), Ghionea (5), Şimicu (3), Csepreghi (3), Sadoveac (3), Irimescu (2), Sabău (2), Buricea (1), Stamate (1), Angelovski, Novanc, Riganas
Cartonaş roşu: Şimicu
Antrenor: Constantin Ştefan

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.