Home » Sport » Handbal Masculin » Ştiinţa Bacău – Poli Timişoara 30-21 (15-11), in Liga Nationala la handbal masculin

Ştiinţa Bacău – Poli Timişoara 30-21 (15-11), in Liga Nationala la handbal masculin

Dupa infrângerea de la Baia Mare din etapa inaugurală a Ligii Nationale la handbal masculin, 23-25, elevii lui Gabriel Armanu si Adrian Brezan au debutat cu o victorie la un scor confortabil, 31-20, în faţa celor in jur de 1000 de suporteri prezenti aseară in Sala Sporturilor din Bacău.

Elevii antrenorului Gabriel Armanu au fost la carma jocului din primul până in ultimul minut, jocul prestat in aparare fiind cheia succesului la o diferentă atat de mare – 9 goluri!

De partea cealaltă, handbaliştii pregătiţi de Otto Hell n’au reuşit să se ridice la valoarea fostei echipe a tehnicianului alb-violet decât in prima repriză, arătând mari carente la capitolul pregătire fizică. Iar atunci când esti in apărare si antrenorul trebuie să strige  de zeci si zeci de ori “iesi”(dobitocule), e clar că mai ai de acumulat si la capitolul tactică de joc.

ŞTIINŢA : Tamaş, Tevzadze – G. Bujor (5 goluri), Cadar (1), Dinescu (1), Ghiţă (5), Grieze (1), Gurkovsky (2), Iancu, Manea (2), Moskalenko (6), Păunică (3), Rotaru (3), Tărâţă (1). Antrenor: Gabriel Armanu.

POLI TIMIŞOARA : Tcaciuc, Vass – Cotinghiu (5), Corlija, Galan (2), M. Ignat (1), S. Ignat (1), Macovei (1), Mirkovic (5), Pârvan, Şimicu (4), Spahic (1), Vaidasigan (1). Antrenor: Otto Heel.
Arbitri: Marius Barcan şi Ştefan Ciurea (Craiova).

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.