Home » Sport » Handbal Masculin » Spaniolul Victor Alonso Garcia, noul inter dreapta al Stiintei MD Bacau

Spaniolul Victor Alonso Garcia, noul inter dreapta al Stiintei MD Bacau

Stiinta MD Bacau a anunţat pe site-ul oficial al clubului că interul dreapta Victor Alonso (foto sus, 24 de ani, international spaniol) a semnat cu vicecampioana Romaniei!

“Știința Municipal Dedeman Bacău a acoperit postul de inter dreapta cu un transfer de ultimă oră. Noul jucător al vicecampioanei este internaționalul spaniol Victor Alonso.

Cea mai recentă achiziție a “studenților” a evoluat în ultimul sezon în Spania, la Reale Ademar Leon, echipă pentru care a înscris 20 de goluri în precedenta ediție a Ligii Campionilor. Handbalistul de 24 de ani (împliniți pe 9 martie) a mai jucat în cupele europene cu BM Valladolid și Portland San Antonio, iar în carieră a mai trecut pe la Atletico Madrid. În acest an, Victor Alonso și-a făcut și debutul în echipa națională a Spaniei”, se arată în comunicatul postat pe www.stiintahandbal.ro.

Interul dreapta Victor Alonso a semnat cu echipa antrenata de conationalul sau, Mateo Garralda, un contract pe o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul. El ar urma să debuteze în meciul de sâmbătă, cu Dinamo Bucureşti, contând pentru etapa a II-a a Ligii Naţionale

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.