Home » Sport » Handbal Masculin » IFK Kristianstad (Suedia) – Ştiinţa MD Bacău 40-25 (23-13), în prima manşă din turul trei al Cupei EHF

IFK Kristianstad (Suedia) – Ştiinţa MD Bacău 40-25 (23-13), în prima manşă din turul trei al Cupei EHF

Ştiinţa Dedeman Bacău a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 40-25 (23-13), de formaţia suedeza IFK Kristianstad, în prima manşă a turului trei al Cupei EHF.

Pentru a păstra şansele la calificare în grupele Cupei EHF, acolo unde a fost şi anul trecut, elevii lui Eliodor Voica aveau nevoie de un rezultat cat mai strans pe terenul suedezilor de la Kristianstad, antrenorul vicecampionilor Romaniei chiar “sperand” inaintea meciului la o infrangere la maxim 5 goluri. Din nefericire, acest lucru nu s-a intamplat, ba mai mult opusul! Aceasta diferenta de 15 goluri este imposibil de remontat in Sala Sporturilor din Bacau!

Pentru Stiinta Bacau au marcat: Da Silva – 5 goluri, Ghita 4, Rotaru 4, Iancu 4, Celestin 2, Rusia 2, Johansson 1, Ramba 1, Bondar 1, Fenici 1.

Meciul retur este programat în data de 30 noiembrie, la Bacău. Cîştigătoarea dublei manşe se va califica în grupele Cupei EHF.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.