Home » Sport » Handbal Masculin » Handbal: Știința MD Bacău – HC Odorhei, scor 37 – 31, în etapa a 19-a. VIDEO

Handbal: Știința MD Bacău – HC Odorhei, scor 37 – 31, în etapa a 19-a. VIDEO

Duelul dintre locul doi si locul patru din Liga Nationala de handbal masculin a fost castigat de Știința MD Bacău, care s-a impus sambata, pe teren propriu, cu scorul de 37 – 31 in fata echipei HC Odorhei.

După un joc de senzatie in repriza secunda a coordonatorului  de joc Ionut Rotaru si a portarului Shota Tevzadze, echipa lui Eliodor Voica a câștigat partida cu 37-31, astfel că şi-a marit sansele de a ramane pe pozitia secunda in clasament pana la sfarsitul campionatului.

Stiinta Bacau: Laufceac, Tamas, Tevzadze / Rotaru 8, Dospinescu 6, G. Bujor 6, Ghita 5, Bondar 4, Gurkovsky 3, Kurilenko 2, Sipos 2, Paunica 1.
Antrenor: Eliodor Voica

HC Odorhei: Ciobanu, Orban / Kuzmanoski 5, Adomnicai 4, Florea 4, Rusia 4, Ferenczi 3, Johannson 3, Komporaly 3, Mihalcea 2, Talas 2, Campan 1.
Antrenor: Vlad Caba.

Un comentariu

  1. Sunteti mari 🙁
    Paralel cu handbalistii ,astazi au participat si atleti cu varsta intre 8 si 12 ani la un concurs national de atletism organizat la Bacau.Singura lor vina era ca tot din Odorhei erau.Dar in timp ce ieseau din oras cu autobuzul s-au intilnit cu un grup de asa zisi “suporteri” care au crezut ca au de a face cu handbalisti.Cu un bolovan au spart geamul de la autobuz , care normal ca plin cu copiii minori nu s-a oprit pentru clarificarea situatiei.Si oricum in aceste situatii niciodata nu se gaseste faptasul.
    Bravo !!!
    Cum am spus- sunteti mari.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.