Home » Sport » Handbal Masculin » FOTO / Bacaul joaca handbal!

FOTO / Bacaul joaca handbal!

CS Știința Municipal Bacău a demarat proiectul “Bacăul joacă handbal!”.

Handbaliștii CS Știința Municipal Bacău au mers în vizită, în această dimineață, la Școala Gimnazială Nr. 10. Preț de aproape o oră, șase dintre componenții echipei de Divizia A au fost prezenți în sala de sport din incinta instituției de învățământ, în cadrul acțiunii care a dat startul campaniei “Bacăul joacă handbal!”.

La eveniment au participat Răducu Tamaș, Bogdan Moisă, Adrian Liță, Bogdan Rață, Mihai Cotinghiu și Robert Gal, care au fost protagoniștii unui joc-școală susținut în compania elevilor de la Școala Gimnazială Nr. 10. Handbaliștii băcăuani au făcut echipă cu copiii coordonați de profesorii de educație fizică Valeriu Rugină, Sebastian Rojniță, Elena Pricopi și Alina Matanie, au jucat la spectacol și, la final, au acordat zeci de autografe și au imortalizat momentul în fotografii.

“Încercăm să continuăm tradiția handbalului în oraș, să menținem în viață acest sport. Ca să construim din temelii noul proiect, la fel ca și baza de selecție a clubului, și cea a suporterilor trebuie să înceapă tot de jos, de la fundație. Acțiunea de astăzi este una benefică, din care toată lumea are de câștigat. Nu poate decât să ne bucure faptul că am avut posibilitatea să facem atâția copii fericiți”, a declarat căpitanul echipei băcăuane, Răducu Tamaș.

Proiectul “Bacăul joacă handbal!” va continua cu vizite periodice ale handbaliștilor CS Știința Municipal în școlile și liceele din municipiu.
C.P.
FOTO: Victor Eugen Mihai (VEM)

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.