Home » Sport » Handbal Feminin » EHF: Isabelle Gullden (CSM Bucuresti), cea mai buna jucatoare a lunii mai

EHF: Isabelle Gullden (CSM Bucuresti), cea mai buna jucatoare a lunii mai

Handbalista suedeză Isabelle Gullden, de la CSM București, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a lunii mai de către Federația Europeană de Handbal (EHF), după ce a condus-o pe campioana României la câștigarea Ligii Campionilor.

isabelle-gullden-emedia2Isabelle Gullden, care a fost golghetera Ligii Campionilor EHF în acest sezon, a fost urmată în clasamentul celor mai bune jucătoare ale lunii mai de coechipiera sa din poarta lui CSM, croata Jelena Grubisic. Isabelle Gullden a obținut această distincție și în luna aprilie, ea devenind prima handbalistă desemnată de două ori cea mai bună jucătoare a unei luni. Deși a avut evoluții de excepție la turneul Final Four al Ligii Campionilor, mai ales în finala cu Gyor, suedeza a mărturisit că nu se aștepta să primească din nou această distincție

Isabelle Gullden, 27 de ani, a venit în vară și îi place la nebunie în România. CSM București a adus-o pe Bella Gullden din postura de MVP al Campionatului European din 2014, acolo unde suedeza a dus echipa țării sale pe podiumul continental.

Gullden provine dintr-o familie de sportivi, tatăl și unchiul ei practicând luptele greco-romane. Și suedeza a practicat acest sport, dar ulterior s-a orientat către handbal.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*