Home » Sport » Handbal Feminin » 1 Aprilie: Din victorie in victorie! CSM Bacau – “U” Jolidon Cluj: 35-30!

1 Aprilie: Din victorie in victorie! CSM Bacau – “U” Jolidon Cluj: 35-30!

Echipa CSM Bacau a disputat, duminica, la Sala Sporturilor din Bacau, partida din cadrul etapei a XX-a a Ligii Nationale de handbal feminin. Adversara elevelor lui Gabriel Armanu si a Gabrielei Manea a fost formaţia ardeleana U Jolidon Cluj, iar victoria a revenit gazdelor, cu scorul de 35-30 (19-13)!

Jocul de exceptie cu vicecampioanele a venit după un meci (tot de exceptie) īn deplasare, pe terenul actualei campioane, Oltchim Rm. Vâlcea (scorul nu are importanta), iar dupa jocul cu U Jolidon pentru bacauance urmeaza o pauza pana pe 12 aprilie cand vor juca pe terenul celor de la CSM Bucuresti. Această victorie incredibila la vicecampioana tarii a fost posibila si datorita faptului că echipa de handbal fete a clubului CSM Bacau 2010 NU a fost lăsată de izbelişte de oficialităţile locale, care deşi afirmă cu orice prilej că NU ajută sportul de performanţă, în realitate NU se demonstrează că cele mai importante fonduri se duc la sporturi exotice, ca de exemplu powerlifting-ul.

CSM Bacău: Parckhomenko, Sântămărean / Busuioceanu 7, Shutska 5, Szabo 4, Amoagdei 3, Cherecheş 3, Toma 3, Simion 2, Krumova 2, Lazăr 1. Antrenori: Gabriel Armanu si Gabi Manea.

“U” Jolidon Cluj: Munteanu, Petroczi / Chintoan 9, Oltean 7, Senocico 6, Paraschiv 5, Dincă 4, Tetean 2, Vădineanu 2. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Pentru a urmari secvente de la acest meci de senzatie (desfasurat intr-o zi de 1 Aprilie 🙂 ), va rugam sa dati CLICK aici!

3 comentarii

  1. aoloooooooooooo , pe ce planeta traiti ???????????????? scorul a fost invers 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*