Home » Sport » Handbal Feminin » Cea mai sexy handbalistă din România intentionează să se retragă

Cea mai sexy handbalistă din România intentionează să se retragă

adina-meirosu-05022010Oltchim a terminat sezonul cu un singur trofeu, după ieşirea prematură din Cupa României. Fără Vestergaard pe bancă, înlocuit de Steluţa Luca, vâlcencele au fost învinse de Corona Braşov şi au ratat şansa de a câştiga trofeul, pentru a 15-a.

Câteva handbaliste importante, precum Bulatovic, Manea, Navarro, Jovanovic şi Farcău, îşi iau la revedere de la Vâlcea în aceste zile, ele semnând cu formaţii de prim rang din Europa.

În plus, Adina Meiroşu – considerată cea mai sexy handbalistă din România – a declarat la DigiSport, după meciul cu Corona Braşov, că se va retrage din activitate, deşi nu a împlinit nici 28 de ani.

“Cred că o să mă las, mai mult ca sigur. Dar vine tineretul din spate, nicidecum nu m-am plictisit, e vorba de probleme de sănătate mai vechi, foarte multe operatii și vine un moment când trebuie să ne oprim din sport. Cu regret, dar trebuie s-o facem”

Însumat, campioana României a ajuns deja la zece jucătoare (n.r. – din 18 la începutul sezonului) care nu se vor regăsi în lot şi în ediţia 2013-2014.

După plecarea Oanei Manea şi retragerea Adinei Meiroşu, Ada Nechita rămâne singura jucătoare care a prins toate momentele importante din ultimul deceniu la Oltchim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*