Home » Sport » Handbal Feminin » Bacău: Finala Cupei României la handbal feminin: Oltchim Râmnicu Vâlcea – Oţelul Galaţi, scor 40-29

Bacău: Finala Cupei României la handbal feminin: Oltchim Râmnicu Vâlcea – Oţelul Galaţi, scor 40-29

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a câştigat Cupa României, sâmbătă, la Bacău, după ce a învins în finală formaţia Oţelul Galaţi, cu scorul de 40-29 (17-16).

Deși Oltchim a devenit sezonul acesta campioană, marea dezamăgire a echipei a fost necalificarea în semifinalele Ligii Campionilor, competiţie în care va lua startul şi în sezonul 2011-2012.

Conform regulamentului, finalista Cupei României, Oţelul Galaţi va participa în Cupa Cupelor.

Competiţia nu s-a mai disputat din 2007, când trofeul a fost câştigat de Oltchim Râmnicu Vâlcea, campioana cucerind în acel an şi singura ediţie jucată din Supercupa României.

Celelalte echipe româneşti care vor participa la competiţiile continentale sunt: Oltchim, în grupele preliminare ale Ligii Campionilor, vicecampioana “U” Jolidon Cluj, în preliminariile Ligii Campionilor, formaţiile clasate pe locurile 3-4, adică CSM Bucureşti şi HC Zalău, în Cupa EHF, iar Oţelul Galaţi în Cupa Cupelor.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.