Home » Sport » Gimnastica » Sandra Izbaşa, campioana olimpică de la sol, revine în competiţie după o gravă accidentare

Sandra Izbaşa, campioana olimpică de la sol, revine în competiţie după o gravă accidentare

CM 2010 de gimnastică artistică (16-24 octombrie) se va desfasura anul acesta la Rotterdam.

Lotul feminin este alcătuit de Sandra Izbaşa, Ana Porgras, Diana Chelaru, Raluca Haidu, Cerasela Pătraşcu, Gabriela Drăgoi şi Amelia Racea. Staff-ul tehnic este compus din Octavian Bellu, Florin Cotuţiu, Marius Vintilă, Liliana Cosma şi Lucian Sandu.

Sandra Izbaşa, campioana olimpică de la sol, revine în competiţie după o gravă accidentare, pentru prima oară din 2009, de la participarea la CE de la Milano. ”Nu mi-am propus să iau vreo medalie. Pentru mine este important că am revenit şi că pot să-mi ajut echipa. Faptul că le pot da o mână de ajutor fetelor în competiţia pe echipe contează cel mai mult. Am vizionat mai multe imagini cu americancele şi cu rusoaicele. Sunt gimnaste puternice, iar concurenţa va fi destul de mare”.

Octavian Bellu, antrenor coordonator al lotului feminin de gimnastică, aprecia înaintea plecării la Rotterdam, că gimnastele noastre se vor lupta în primul rând cu propriile lor limite decât cu adversarele şi această competiţie va testa posibilităţile de progres în vederea JO 2012..

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.