Home » Sport » Gimnastica » Sandra Izbaşa a anunţat că va continua să facă performanţă şi în 2013!

Sandra Izbaşa a anunţat că va continua să facă performanţă şi în 2013!

Sandra Izbaşa, campioană olimpică în 2012, la Londra, a anunţat că va continua să facă performanţă şi în 2013, deşi nu va participa la Campionatul European de gimnastică de la Moscova. Ea va fi prezentă, în schimb, la Mondialele din Belgia, din toamnă.

“Eu mă simt bine şi mă antrenez. Ştiam că voi avea capacitatea de a mă întoarce în sală, deşi în luna decembrie eram indecisă. Eram cam 50-50 %, dar am hotărât să mai încerc şi anul acesta. Mi-am spus să nu-mi pun ţinte şi nu mi-am fixat vreo competiţie anume la care aş vrea să particip. Mi-am dorit doar să văd dacă aş mai face faţă cerinţelor şi dacă m-aş mai acomoda cu noul cod de punctaj. Aşa s-a produs come-back-ul. Firesc”, a declarat Sandra Izbaşa pentru ProSport.

Gimnasta a precizat că nu va participa la CE de la Moscova: “Două săptămâni departe de sală înseamnă mult şi mi-a rămas astfel doar o lună de pregătire pentru Campionatul European de la Moscova. Excluzând şi duminicile, o lună de antrenamente ar fi însemnat  foarte puţin pentru o competiţie de un asemenea nivel şi n-aş fi fost 100%.  M-au pus pe listă pentru că e mai uşor să tai pe cineva, decât să mă adauge ulterior”.

“M-aş fi dus pe sol, pentru că mi-am revenit cel mai repede aici şi aş fi păstrat şi aceeaşi melodie ca la Jocurile Olimpice de la Londra (n.r. – Shine on You Crazy Diamond – Pink Floyd) pentru că şi muzica atrage publicul. Nu ştiu dacă la sărituri aş fi reuşit să concurez la fel ca la Olimpiadă şi aş fi rămas astfel doar pe sol”, a mai adăugat Sandra Izbaşa.

“Trebuie să ştiu foarte bine cum să transform această presiune în emoţii constructive. Desigur, Mondialele (n.r. – Belgia – 30 septembrie – 6 octombrie) reprezintă o ţintă pentru mine”, a precizat Sandra Izbaşa.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.