Home » Sport » Gimnastica » Corina Ungureanu, fostă campioană mondială la gimnastică, s-a înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR)

Corina Ungureanu, fostă campioană mondială la gimnastică, s-a înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR)

După ce s-a dezbrăcat de două ori în revista Playboy şi a pozat nud pentru o publicaţie japoneză, Corina Ungureanu (30 de ani), fostă campioană mondială la gimnastică, a cotit-o, mai nou, spre politică, înregimentându-se în Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR).

Fosta mare glorie a gimnasticii româneşti a ajuns şefa departamentului tineret şi sport a UNPR Prahova, formaţiune condusă de fostul ministru pesedist Marian Sârbu.

Ungureanu nu s-a mulţumit cu statutul de simplu activist de partid căpătat în iunie, candidând acum două zile pentru o funcţie de conducere în Biroul Politic al organizaţiei judeţene a UNPR.

Sportiva n-a depus prea mari eforturi pentru această funcţie având în vedere că la alegeri a preferat să nu iasă în evidenţă cu nimic, stând cât mai departe de ochii curioşilor.

Corina Ungureanu, Lavinia Miloşovici şi Claudia Presecan au provocat un scandal de proporţii în 2002, fiind sancţioante de federaţia română de gimnastică, după ce au filmat un videoclip erotic pentru revista japoneză Shukan Gendai.

Pentru fotografii şi filmuleţ, cele trei foste gimnaste au primit 40.000 de euro fiecare.

Corina Georgiana Ungureanu, sportiva în vârstă de 30 de ani, a evoluat în competiţii internaţionale între 1993 şi1999.

A fost membră a echipei de gimnasticâ artistică a României şi a câştigat de două ori titlul mondial.

Ungureanu a ieşit campioană europeană la sol în 1998. Fosta sportivă n-a avut succes doar în competiţii, ci a ocupat locul doi în topul celor mai sexy gimnaste ale tuturor timpurilor, realizat de Bleacher Report.

Greu de anticipat dacă celebrii sâni ai gimnastei vor bagă sau nu UNPR-ul in Parlament la alegerile viitoare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*