Connect with us

Gimnastica

CE de gimnastică: Aur pentru Sandra Izbaşa la sărituri!

Published

on

Sandra Izbasa a cucerit aurul în proba de sărituri la Campionatele Europene de gimnastică de la Berlin. Performanţa Sandrei vine la doar o oră după aurul obţinut de Flavius Koczi în proba de sol.

Medalie după o pauză de 7 ani

Sandra Izbaşa a fost a şasea pe lista de start, fiind notată cu 14.700 şi cu 14.650 la a doua săritură, iar cu media de 14.675 a câştigat medalia de aur.

Pe locurile următoare s-au clasat Oksana Chusovitina (14.537) şi elveţianca Ariella Kaeslin (14.287).

Medalia cucerită sâmbătă de Sandra Izbaşa este prima după o pauză de 7 ani la sărituri pentru gimnastica feminină.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gimnastica

Gimnastica: Andreea Munteanu a castigat medalia de aur la barna, la europenele de la Montpellier

Published

on

Gimnasta Andreea Munteanu a câştigat, duminică, medalia de aur în finală la bârnă, la Campionatele Europene individuale de la Montpellier.

Andreea Munteanu a fost notata cu 14,366, cu care a obtinut medalia de aur. Pe podium au mai urcat Rebecca Downie (Marea Britanie, 14,300, medalie de argint) si Claire Martin (Franta, 14,200, medalie de bronz), potrivit Mediafax.

FOTO: Facebook

Continue Reading

Gimnastica

Gimnastica: O “babuta” de 27 de ani vrea sa reprezinte Romania la JO de la Rio

Published

on

Triplă campioană olimpică la Atena în 2004 şi dublă medaliată olimpică la Londra în 2012, Cătălina Ponor (27 ani) revine în sala de gimnastică. Ea şi-a anunţat dorinţa de a se întoarce în pregătirea centralizată oficialilor Federaţiei Române de Gimnastică şi antrenorilor coordonatori ai lotului, Octavian Bellu şi Mariana Bitang. Ponor urmează să fie evaluată, după care se va alătura lotului.

Adrian Stoica, preşedinte FRG, a declarat pentru prosport.ro:”Este o revenire importantă pentru gimnastica românească. Cătălina a fost şi continuă se fie un exemplu pentru gimnastele din România şi nu numai. Prezenţa ei în sală le va motiva şi mai mult pe cele mai mici şi astfel se va crea şi concurenţă. Să vedem însă dacă actualele componente ale lotului o vor lăsa să intre în echipă pentru că Ponor, la fel ca oricare altă gimnastă trebuie să se bată ca să obţină un loc în echipă”.

29 de ani va avea Cătălina Ponor la Jocurile Olimpice de la Rio!

Continue Reading

Gimnastica

Medalie de aur pentru gimnasta Larisa Iordache la Cupa Mondiala

Published

on

Larisa Iordache a fost notată în concursul de sâmbătă cu 15,000 la sărituri, cu 14,433 la paralele, cu 15,166 la bârnă şi cu nota 14,633 la sol, iar cu un total de 59,232 puncte a obţinut medalia de aur. Pe podium au mai urcat Elisabeth Black (Canada, 56,432 puncte) şi Jessica Lopez (Venezuela, 55,899).

În urmă cu o săptămână, ea şi-a trecut în palmares şi medalia de aur la prima etapă a Cupei Mondiale din acest sezon, la Stuttgart, unde în 2013 a fost a doua.

Următoarea etapă din calendarul Cupei Mondiale este programată în 7 martie 2015 la Dallas.

În “Emirates Arena” din Glasgow se va desfăşura ediţia din 2015 a Campionatului Mondial de gimnastică.

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse