Connect with us

Champions League

Trofeul UEFA Champions League a ajuns la Bacău. VIDEO

Published

on

Trofeul UEFA Champions League, cel mai puternic simbol al performanţei sportive, a ajuns in aceasta dupa-amiaza la Bacau. Preţiosul trofeu a fost prezentat de Miodrag Belodedici, ambasador al “UEFA Champions League Trophy Tour”.

[box type=”shadow” align=”aligncenter” ]

[divider]

În acest an, Trophy Tour vine cu un format nou – un muzeu de fotbal pe roţi, un spaţiu de distracţie şi excelenţă sportivă pe două etaje. La primul nivel, vizitatorii au posibilitatea de a juca un meci virtual împotriva legendelor UEFA, iar apoi pot urca la balconul special amenajat, unde se pot fotografia alături de marele Trofeu.

Anul acesta, Trophy Tour îi are aproape pe fostul jucător internaţional francez, Claude Makelele, Ambasador Oficial UEFA pentru UEFA Champions League Trophy Tour şi pe legenda fotbalului românesc, Miodrag Belodedici, în calitate de Ambasador Oficial pentru UEFA Champions League Trophy Tour.

Miodrag Belodedici este singurul român care a câştigat Trofeul UEFA Champions League de două ori – în sezonul 1985-1986 cu Steaua Bucureşti şi în sezonul 1990-1991, cu Steaua Roşie Belgrad.

[/box]

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Champions League

Partizan – Steaua, LIVE VIDEO ONLINE, ora 21.30

Published

on

Meciul dintre Partizan Belgrad şi Steaua Bucureşti, din manşa secundă a turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa in această seară, de la ora 21.30, și va fi transmis în direct pe Pro TV.

Echipe probabile:

Echipe probabile:

Partizan: Z. Zivkovic – Balazic, Vulicevic, Cirkovic, Petrovic – Babovic, Brasanac, A. Zivkovic – Ninkovic, Bojinov, Oumarou. Antrenor: Zoran Milinkovic

Steaua: Cojocaru – Alcenat, Papp, Varela, Tosca – Muniru, Breeveld – Popa, Chipciu, Hamroun – Tade. Antrenor: Mirel Rădoi

Partizan – Steaua, LIVE VIDEO ONLINE aici…

Continue Reading

Champions League

Steaua – Trencin, LIVE VIDEO ONLINE, ora 21:30

Published

on

Meciul retur din turul doi preliminar al Champions League, Steaua – Trencin, se dispută în această seară, de la 21:30, pe Arena Naţională.

Echipe probabile:
Steaua: Cojocaru – Papp, Varela, Toşca, Guilherme – Muniru, Tahar – Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu – Tade

Trencin: Semrinec – Cogley, Ramon, Rundic, Madu – Ibrahim, Lobotka, Bero- Guba, Jairo, van Kessel

Partida Steaua – Trencin este transmisă LIVE la TV de ProTV. LIVE VIDEO ONLINE aici…

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse